![]() |
Zarabianie ciekawych pieniędzy przy maksymalnie 10 minutach dziennie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabianie ciekawych pieniędzy przy maksymalnie 10 minutach dziennie? (/Temat-Zarabianie-ciekawych-pieniedzy-przy-maksymalnie-10-minutach-dziennie-119791) |
RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - maximos - 02-12-2015 23:44 Nieźle Ci idzie ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - sylvia91 - 03-12-2015 17:48 Gratuluję wyników ![]() ___ https://trafficmonsoon.com/?ref=sylvia91 RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 09-12-2015 20:47 (02-12-2015 23:44)maximos napisał(a): Nieźle Ci idzie (03-12-2015 17:48)sylvia91 napisał(a): Gratuluję wyników Dzięki! ![]() Paczuszki w TrafficMonsoon ![]() A w MyPayingAds wygasło mi sporo paczek z drugiego planu, dlatego teraz skupiam się na odbudowie ![]() ![]() A to moja dzisiejsza wypłatka ![]() ![]() Od ostatniego wpisu zrobiłem landing page, mam autorespondera, uzyskałem trochę ruchu z USA, zebrałem kilkadziesiąt osób na swoją listę mailingową i mam nadzieję, że to niedługo zaprocentuje ![]() Jeżeli ktoś myśli, żeby wejść do biznesu to szczerze polecam! Chętnie podzielę się wiedzą i dam ci wszystko podane na tacy ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 14-12-2015 16:41 Hejka! W TrafficMonsoon aktywne 33 adpaki, ale dostałem wczoraj 100$ wypłatki ![]() ![]() W MyPayingAds odbudowuje poziom 2 i dzisiaj zlecę 50$ do wypłaty ![]() ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 19-12-2015 01:01 Witam wszystkich! ![]() W TrafficMonsoon bez większych zmian ![]() ![]() Za to w MyPayingAds trochę się dzieje. Odbudowałem drugi poziom i aktualnie lecę z poziomem trzecim ![]() ![]() Do programu przybywa wiele nowych osób, program się rozwija. Myślę, że program jest niedoceniany ![]() Ważna informacja! Dzisiaj skończyła się "promocja" która obowiązywała przez 2 miesiące i 18 dni gdzie przy dodawaniu środków nie było żadnej opłaty, oraz prowizja z poleconych była podniesiona z 10% do 12%. Tak więc aktualnie prowizja z poleconych wynosi 10%, oraz opłaty przy wpłacie środków wyglądają następująco: Paypal: 3.8% Payza: 5.0% STP: 3.8% PM: 3.8% Bitcoin: 0.0% Wcześniej opłata dla Paypala wynosiła 5.0% ale strona dzięki temu, że osiągnęła wymagany poziom w biznesie to ta stawka została zmniejszona do 3.8%. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania proszę śmiało pisać priv lub GG a pomogę każdemu! ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - WrongWay - 19-12-2015 01:50 Niezłe wyniki, pogratulować ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 21-12-2015 23:42 (19-12-2015 01:50)WrongWay napisał(a): Niezłe wyniki, pogratulować Dzięki wielkie ![]() TrafficMonsoon bez zmian ![]() ![]() Oto moje paczki w MyPayingAds ![]() WAŻNA INFORMACJA Dzisiaj użytkownicy zostali podzieleni na dwie pule nr 1 i 2 (Membership Pool 1 or 2) Jeżeli twoje wypłaty są co najmniej dwa razy większe niż wpłata do programu to jesteś w puli nr 1. Dodatkowo twoje zarobki z adpaków są niższe o połowę w porównaniu z użytkownikami z puli nr 2. Osoby które nie wypłaciły co najmniej dwa razy swojego wkładu są w puli nr 2 i ich naliczenia są normalne. Mówiąc krócej - wypłaciłeś dwa razy więcej niż wpłaciłeś, masz mniejsze naliczenia. Nie wypłaciłeś jeszcze dwukrotności twojego wkładu, masz normalne naliczenia ![]() Można to sprawdzić w menu głownym, tutaj ![]() Wszystkich którzy jeszcze się zastanawiają czy wejśc w któryś z tych programów zapraszam na priv lub GG 6913447. Polecam i uważam, że naprawdę warto! ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 24-12-2015 00:30 W TrafficMonsoon na zmianę 33/34 paczki ![]() ![]() Za to w MyPayingAds czuję jak codziennie zarabiam coraz więcej i więcej. Naprawdę super uczucie ![]() ![]() Wszyscy którzy chcą w końcu zacząć zarabiać zapraszam na priv lub GG 6913447 ![]() RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 27-12-2015 20:17 Siemanko ![]() Stan paczek w TrafficMonsoon bez większych zmian, co wygaśnie to kupię ![]() ![]() W MyPayingAds radzę sobie całkiem fajnie i ilość paczek ciągle rośnie jak widać ![]() ![]() Jeżeli jesteś poważnie zainteresowany zarabianiem koniecznie do mnie napisz! GG 6913447 lub priv RE: Zarabianie w MyPayingAds i TrafficMonsoon - osk4rr - 02-01-2016 20:44 Witam wszystkich! Czas zacząć nowy rok ![]() W TrafficMonsoon w końcu 35 paczek ![]() ![]() W MyPayingAds jest problem z Paypalem, admin zawsze sprawę dobrze wyjaśniał. Mam nadzieję, że teraz też obędzie się bez większych problemów ![]() Kasa rośnie, paczki rosną, czekam na pp i jedziemy dalej ![]() ![]() |