![]() |
Ostatnia próba zostania milionerem! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ostatnia próba zostania milionerem! (/Temat-Ostatnia-proba-zostania-milionerem-119344) |
RE: Ostatnia próba zostania milionerem! - milosz998 - 13-08-2015 01:27 Dokładnie jeśli korzystasz z darmowego serwera to większość ma teraz opcje automatycznej instalacji Wordpressa. Samo się wszystko pięknie instaluje. RE: Ostatnia próba zostania milionerem! - dawkos23 - 15-08-2015 13:30 Siema, u mnie średnio. Co do SUB SMS to cały czas czekam na rozpatrzenie podanai przez mentora mimo, że już minęło 5 dni od jego złożenia. Cały czas jest napis "podanie czeka na rozpatrzenie" i nie wiem czy po prostu zostało odrzucone czy czeka dalej. Tak więc proszę jakąś odpowiedzialną osobę z Leadmore o napisanie mi na priv czy moje podanie zostało przyjęte czy jestem ciota i zaden mentor mi nie pomoze, moj nick na LM - dawkos1916. Co do stronki mikroniszowej pod Adsense i moze PP z tych 5 artykułów, które kupiłem wczesniej zostaly sie 3 po moich ulepszeniach. Nie wiem kto to pisal ale zaluje ze od razu nie spojrzalem na ich jakosc to bym mu wystawil recke. Ale ok, mam 3 arty, teraz je ladnie poformatuje, dodam zdjecia i zamowie jeszcze jakies 3-5 artow na dluzszy ogon. Aha zamowilem tez na fiverr usluge video z linkiem do mojej stronki na bodajze 10 najpopularnijszych stronkach z video. Po tym wszystkim zaczne powoli recznie linkowac stronkami tematycznymi, potem jakimis linkami z Angela Backlinks, jesli to nie pomoze byc moze skorzystam z uslug jednego ziomka, który mam nadzieje wybije mi stronke w TOPy. Nie robie ostatnio duzo, bo mam urlop, wiec wiadomo w domu sie nie siedzi caly czas, urlop konczy sie pod koniec miesiaca, wiec wtedy bede wiecej dzialal. Na ten moment najwazniejsze zeby mentor z Leadmore sie odezwal bo mi nisza schnie ![]() Pozdro byznesmeny ![]() PS Znacie jakieś sprawdzone osoby, które pisza dobre teksty po angielsku? DZISIEJSZE ZAROBKI SUB SMS: 0$
ADSENSE I PP: 0$
Tak więc z zarobkami bez zmian ![]() RE: Ostatnia próba zostania milionerem! - oski121 - 15-08-2015 15:34 Osobiście uważam że suby to zwykłe, niemoralne naciąganie, ale to moja opinia. Życzę dużo $$$ RE: Ostatnia próba zostania milionerem! - prololex - 15-08-2015 21:19 Dziennik przy którym można się nieźle pośmiać. Tak trzymaj i dużych zarobków życzę. RE: Ostatnia próba zostania milionerem! - dawkos23 - 06-09-2015 16:26 OK, dziennik założyłem i już taka długa przerwa, niestety z przyczyn niezależnych ode mnie (tak się mówi hue hue, ale przecież nie powiem, że mi się nie chciało ![]() Dla tych, któzy nie wiedzą na co się porywam - zajrzyjcie na stronę pierwszą dziennika, nie sie powtarzal, bo nie chce byc jeszcze nudniejszy niz dotychczas. ![]() Jesli ktos sledzil dziennik od poczatku (duzo tego nie ma) to wie, ze administracja troche wykastrowala go z przesmiewczego stylu, w ktorym mial byc prowadzony co poniekąd rozumiem i akceptuje, poniekąd. OK, teraz jak juz wszystko jest ok (tak, w koncu staje) i moge wziac sie za prace spodziewajcie sie czestszych aktualizacji i fotek hajsu, który zaearnuje kiedys tam. Jakiego klienta FTP oprocz FileZilli polecacie? ![]() RE: Ostatnia próba zostania milionerem! - eciver - 06-09-2015 16:40 (06-09-2015 16:26)dawkos23 napisał(a): Jakiego klienta FTP oprocz FileZilli polecacie? Total Commander ![]() RE: Ostatnia próba zostania milionerem! - dawkos23 - 06-09-2015 17:44 (06-09-2015 16:40)eciver napisał(a):(06-09-2015 16:26)dawkos23 napisał(a): Jakiego klienta FTP oprocz FileZilli polecacie? Dzięki eciver. ![]() Tak w ogole to dzisiaj zamówiłem 2 arty na fiverr po 1500 słów ( a co) na moja stronke mikronoszową pod AdSense i PP no i sam zacząłem pisać kolejny (po angielsku, więc się schodzi, ale prawie 600 słów juz jest na dosyc specjalistyczny temat, wiec tymbardziej ciezej). W sumie wiec bede mial 6 artow (w tym 2 co juz mam jeszcze do rozbudowania i poprawy, ale to zrobie sam). Najpierw wiec dodam 3-4 arty dzien po dniu, potem przez 3 tygodnie jeden art na tydzien i potem mniej wiecej co miesiac jede lub dwa (zalezy jak lezy). Jak myslicie? Dobra strategia? Zaczne powoli linkowac po dodaniu piatego arta. ![]() Taka strategie bede prowadzil na koejnych stronkach mikroniszowych (tak, planuje wiecej, jesli pierwsza wypali, bede skalowal). Co do niemoralnych SUB SMS domenka wykupiona, podpieta pod hosting i teraz instalacja WP, gdzie Filezilla nie dala rady, sprobuje Total Commanderem. Dziekuje Włodku, oddaje głos do studia ![]() RE: Ostatnia próba zostania milionerem! - AlucyBlue - 07-09-2015 00:29 Cóż, powodzenia. Na 100% jeszcze tutaj zajrzę, nie musisz przejmować się tym że nie zawsze wychodzi, pamiętaj że nawet milionerzy od czegoś zaczynali ![]() RE: Ostatnia próba zostania milionerem! - konek3 - 22-09-2015 13:00 Powodzenia w subach! ![]() RE: Ostatnia próba zostania milionerem! - Majka - 26-01-2017 20:44 Na prośbę autora. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |