Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Subskrybcje sms, opłacalność - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Subskrybcje sms, opłacalność (/Temat-Subskrybcje-sms-oplacalnosc-118117)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - Expert2000 - 22-07-2015 18:59

To znak żeby zmienić nisze czy czekać?

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - WazzaP - 22-07-2015 19:14

(22-07-2015 18:59)Expert2000 napisał(a):  To znak żeby zmienić nisze czy czekać?

Dalej próbować, tyle kliknięć jest dobrą liczbą :-)

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - Juhas - 22-07-2015 19:21

Może zmień na stawkę jeżeli robisz premium

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - Expert2000 - 22-07-2015 19:34

Mam na wszystkich linkach 5 zł.

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - fercypia - 22-07-2015 19:37

To poczekaj jeszcze Smile
Tyle kliknięć świadczy tylko i wyłącznie o tym, że zainteresowanie jako tako jest.
Może akurat trafiłeś na grupkę ludzi, którzy nie są tak naiwni, i numeru nie podają Smile
Ale może znajdziesz osoby, które jednak się nabiorą, nie zniechęcaj się! Cool

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - szykiryki - 24-07-2015 15:26

Przy 500 uv zdecydowanie zmieniłabym sposób działania. Może nie tyle "niszę", ale na pewno popracowałabym na tekstem reklamującym. Na razie tylko nabijasz wejścia i nic z tego nie masz.
Może zmiana programu pomoże? Jesli promujesz stream, wrzuć to samo tyle, że na pliki i sprawdź reakcje odbiorców.

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - rr1999 - 24-07-2015 15:52

Jak wyżej pisze zależy od promowanej akcji, domeny, maskowania itp itd
Jak bedziesz spamował surowym jakims downloadem gołych cycków to raczej że nikt nie wyśleJerk

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - fercypia - 24-07-2015 19:17

(24-07-2015 15:06)Pink134lol napisał(a):  @[fercypia] Ale może to również znaczyć, że nie bardzo ich przekonał do wykonania oferty.

Racja Smile
Dobry tekst to podstawa, aby zachęcić ludzi Smile

Jeśli jest on "banalny" to ludzie wchodzą tylko z ciekawości w link, a nie dlatego że rzeczywiście chcą uzyskać to, co im się 'oferuje'

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - Expert2000 - 24-07-2015 20:26

Dzięki za wszystkie rady, na pewno się przydadzą Smile
Temat do zamknięcia.

RE: Subskrybcje sms, opłacalność - oski121 - 25-07-2015 18:19

A ja zaś uważam że osoby które wysyłają smsy na te premium to totalne bezmózgi, Dlaczego ? Ja sam zacząłem dopiero co przygodę z tymi całymi subami, ale doszedłem już do wniosku że to w Mt jest potencjał zarobków a nie w Mo , Dlaczego tak myślę ? No sory ktoś ci wciska jakiś konkurs przypuśćmy Dobra nie ma sprawy wchodzisz sprawdzasz coś tam patrzy Haaa trzeba wysłać smsa... Pewnie jakieś lewe interesy i mi hajs pobierze a takie mt ? Wchodzi ktoś na stronę konkursu wypełnia ankietę imie nazwisko email no i numer... Do kiedy nie zacząłem się interesować tym smsowym biznesem na spokojnie podał bym numer na swoją komórkę i podał pin. Kwestia jest tego jakie są treści tych smsów MT czy nie ma np. że się za to płaci . Ktoś to ogarnia ?