![]() |
Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK (/Temat-Zarabianie-na-sieciach-afiliacyjnych-II-PORADNIK-117066) |
RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - flown - 05-08-2015 23:29 delete (napisałem na pw) RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Scientist. - 06-08-2015 10:41 poradnik w sprzedaży ponad 2 tygodnie a 1 ss z zarobionymi 100zł podrzućcie coś ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - shaGuar - 06-08-2015 10:46 Tylko 1 screen ;/ Jak będzie więcej to może kupię ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Pmxq - 06-08-2015 10:55 Dzięki za screena Junior ![]() Poradnik jest w sprzedazy 2tyg ale poszlo moze z 5-6 sztuk ( po 1, nie kazdego na niego stać co pozytywnie ogranicza sprzedaż, po drugie dobrze, bo będzie go posiadać parę osób a ja zamykam w niedługim czasie sprzedaż ), poza tym mamy wakacje i większość ludzi siedzi na urlopie takze niestety ze screenami trudno ![]() ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Pmxq - 06-08-2015 12:32 Pink134lol, nie wiem co ma przesiadywanie na forum do siedzenia na kompie i pracowania ![]() ![]() Co do osób to tak jak mówiłem, albo siedzą na wakacjach, albo kupiły i nic nie robiły ( właściwie pokrywa się z tym pierwszym ), jeżeli chodzi o osoby które odezwały się do mnie o pomoc to ~2-3 osoby pracują ale jak na razie generują kwoty rzędu 30-60zł i jak nie chcą się chwalić takimi kwotami ( mimo iż prosiłem, żeby nie było że nikt grosza nie zarabia ![]() ![]() ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - shaGuar - 06-08-2015 12:38 No to będziemy czekać, aż ktoś jeszcze wrzuci screen'a. RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Pmxq - 06-08-2015 14:30 (06-08-2015 13:27)Pink134lol napisał(a): @[Pmxq] Tzn ja jeszcze zauważyłem aktywność w postach. Uwierz mi bracie, na 70% jest tak, jak piszę, ale chyba nie jesteś z tego powodu smutny? Możliwe że masz racje ![]() ![]() ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Damkofr - 06-08-2015 14:31 Ja już od ponad tygodnia przygotowuje wszystko do zarobku. Ale nie oszukujmy się za dużo to ja nie robię ;d Na swoje usprawiedliwienie powiem tyle że jestem na stażu codziennie po 8 godzin i jak wracam to nie mam siły żyć. Nie dosyć że płaci urząd to jeszcze zapier* tam jak nie wiem. Ale już im powiedziałem że od września mnie tam nie zobaczą. RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Pmxq - 10-08-2015 13:05 Dzisiaj miała pojawić się aktualizacja ale coś mi wypadło i się ze wszystkim nie wyrobię, dlatego też będzie jutro koło 18/19, jeszcze dam znać w temacie ![]() Przy okazji pragnę dodać że pojawi się 2 nowe sposoby promowania ( nie jeden, jak wcześniej było mówione ), wymyśliłem coś całkiem ciekawego w ciągu ostatnich dni i rezultaty są bardzo zadowalające ( wystarczy zerknąć do mojego dziennika na moje 2 ostatnie posty
![]() ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Pmxq - 11-08-2015 13:38 Aktualizacja gotowa, jeżeli komuś jeszcze nie podesłałem, zapraszam na pw
![]() |