Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek (/Temat-Dziennik-Triblera-Snapchat-jako-idealny-zarobek-116911) |
RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - lubiekeppa - 08-07-2015 10:32 Twoja metoda jest bardzo dobra . Dobrze by było jakby wiedzialo o niej jak najmniej osób. Co to za serwis w ktorym zarabiasz? Aa mozesz powiedzieć tylko czy celujesz w Polske czy zagraniczne kraje ? RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - tribler - 08-07-2015 10:33 @[dziam] Oczywiście własna domena która od razu zostaje w pamięci RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - DawidMoney - 08-07-2015 10:36 Każdy kto się stara to może czegoś dokonać powodzenia bd oglądał twój dziennik RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - tribler - 08-07-2015 10:37 @[lubiekeppa] Oczywiście wszystko jest mieszane. Więcej jest zagranicy. Polaków mam około 4-5% ale od nich też kasa będzie leciała Najbardziej mi zależy na tych zagranicznych ludziach żeby ich trochę z kasy @[DawidMoney] Dziękuję za miłe słowa I potwierdzam twoje słowa! Każdy kto się stara osiągnie wszystko czego tylko chce! RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - tribler - 08-07-2015 23:07 8 Lipca
Witam! Dziś dzień zacząłem o porannej kawy! Uwielbiam ten smak, coś jak ciasteczka Od rana zacząłem wysyłać "moim chłopaczkom" zdjęcia. Wszystkie miały prawie po 1K wyświetleń, więc źle nie było Zaprosiłem ich na stronę i miałem tylko około 430 odwiedzin. Może to przez upał? Po południu wybrałem się na ognisko, by spotkać się z "Debilami". Będzie mi ich brakowało Oto efekt mojej pracy: Efekt oczywiście dobry, ale nie najlepszy Jutro znów wezmę "moich chłopaczków" w obroty! Teraz czas na spanie! Jutro muszę się dobrze wyspać. 9 Lipiec to ważna data! Moje urodzinki Jutro spodziewam się baaardzo dobrego zarobku, ale oczywiście wszystko wyjdzie w praniu. Dziś dodało mnie do znajomych: 136 osób @edit- Kur*a już przez 7 minut jestem jubilatem Jestem strasznie podekscytowany! A teraz idziemy spać! Dobranoc RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - tomswi - 08-07-2015 23:12 No to będę pierwszy z forum. Sto lat i sto tysięcy zarobku RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - szyweg - 08-07-2015 23:23 @[tribler] Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i setek tysięcy leadów ! RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - blazej1128 - 08-07-2015 23:42 Najlepszego, zdrowia i milionów na koncie RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - So*Izzy - 08-07-2015 23:49 Wszystkiego najlepszego RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Mercz - 09-07-2015 07:28 A działasz na android, czy iOS? Najlepszego! |