Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane (/Temat-Caribbeanbridge-podroze-na-Dominikane-116893) |
RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 28-12-2015 13:16 Paypal miał najwyższą prowizje, został wycofany, czy na zawsze o tym nie wiem jeszcze Wcześniej było to rozwiązane w ten sposób że mogliśmy kupić same vouchery na aukcji ebay płacąc miedzy innymi przez paypal ale pozostawała jeszcze kwestia opłacenia abonamentu. Obecnie można wpłacać przez : Wallet one ( bez prowizji), BTC ( bez prowizji) , Perfect Money, OK pay, Payeer. Obecnie wypłacać można przez : Wallet one (bez prowizji), BTC (bez prowizji), Perfect Money, OK pay, Payeer, Yandex Money,WebMoney, na własne karty visa i master (tylko do ukraińskich i rosyjskich banków) i na firmową kartę którą możemy zamówić z firmy. RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - DeI - 29-12-2015 20:49 Ja polecam tak zrobić jak ja. Kupiłem Vouchery od jednego z adminów na grupie facebookowej. Przelałem mu kasę a on mi $ na konto CB. Bez jakichkolwiek prowizji się obeszło. Teraz wykonałem trzecią wypłatę w CB na 150$ dwie ostatnie w BTC. Znów zero prowizji. Pierwsza była na PP i nie żałuję że zdjęli bo te pieruńskie prowizje od wypłat i przewalutowywania były dosyć spore RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 06-01-2016 14:23 Obiecany dowód wypłaty: Na uwagę zasługuje fakt, że jest bez żadnej prowizji i czas oczekiwania na wypłatę równo tydzień czasu (tak jak firma gwarantuje) mimo okresu noworocznego. Przypominam że czas na uzyskanie bonusu noworocznego macie do 16 stycznia RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - kernst - 07-01-2016 12:09 Oferta specjalna tylko do 16.01.2016 można otrzymać 26% od zakupionych voucherów. Napisz do mnie a powiem Ci jak uzyskać ten bonus RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 07-01-2016 12:40 Tak? a ja słyszałem że można otrzymać 27% od zakupionych voucherów, wyjaśnienie na priv @kernst z całym szacunkiem ale to nie jest oficjalna oferta firmy, np. na innym forum pisanie o refbackach nawet w sygnaturce jest zabronione. Takie rzeczy to ewentualnie na priv w bezpośredniej rozmowie, bo wygląda to trochę jak kupowanie poleconych RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - kernst - 07-01-2016 15:43 Przeszkadza Ci to? Jeżeli napisałem 26% to znaczy że osoba która się do mnie zgłosi tyle dostanie. To jest forum zarabiam, więc przytaczanie regulaminu z innego forum jest nie na miejscu. A jak widać po moich tematach każdy otrzymuje bonusy o których piszę RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 07-01-2016 16:44 Tak, bo nie wysiliłeś się ani razu w tym temacie aby poinformować potencjalnie zainteresowane osoby wartościowymi informacjami o firmie , tylko wyskakujesz jak gdyby nigdy nic z ofertą refbacka. Jak dla mnie możesz i oferować 50% bo jak widzisz twoją ofertę przebiłem , ale ten temat to nie targowisko, a jak nie wiesz gdzie pisać takie oferty to wskazuje miejsce: http://zarabiam.com/Forum-Refback-za-Pieniadze-129 RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - kernst - 07-01-2016 17:04 czyżby? poczytaj poprzednie strony i mój osobisty temat o CB to się przekonasz, czy nie udzieliłem żadnych ważnych wskazówek, bardzo się cieszę, że przebiłeś, brawo Ty i życzę sukcesów RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - rafi213 - 13-01-2016 18:54 Zostało jeszcze tylko 3 dni promocji "16% zwrotu od firmy" wykorzystajcie to. Naprawdę warto z tą firmą podjąć współpracę z kilku powodów o których pisałem w postach powyżej. Strukturze zapisało się kilka osób nawet na najwyższe pakiety dzięki temu czyli weszli za 4200$ . RE: Caribbeanbridge - podróże na Dominikane - kernst - 13-01-2016 19:11 Potwierdzam poprzednika, korzystając z promocji jeszcze do 16 stycznia można wejść za maksa w rzeczywistości nie za 4200$ a za ok. 3200$, gdyż dostajemy od razu zwrot (16% od firmy i 12% ode mnie) w sumie na 28% co daje 1176$ od razu po dokonaniu zakupu. A Vouchery dalej pracują przez 366 dni w tym roku dając 28$/ dziennie przy wejściu za maksa. Jak łatwo policzyć, wypracują 10 248$ + bonus początkowy = 11 424 $ co daje 272% ROI. Zapraszam! |