Aplikacja FB publish_actions! 350zł - każda oferta zostanie rozpatrzona :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Aplikacja FB publish_actions! 350zł - każda oferta zostanie rozpatrzona :) (/Temat-Aplikacja-FB-publish-actions-350zl-kazda-oferta-zostanie-rozpatrzona-116664) |
RE: Aplikacja FB publish_actions! PROMOCJA 400zł do negocjacji! Do odwołania! - whatdefak - 27-07-2015 16:39 Wszystko GIT, szybka transakcja... zaufałem bez Allegro przelewając na mBank, szybko i sprawnie... dostałem aplikacje RE: Aplikacja FB publish_actions! PROMOCJA 400zł do negocjacji! Do odwołania! - kariolmax - 28-07-2015 19:48 Nieważne -del RE: Aplikacja FB publish_actions! PROMOCJA 400zł do negocjacji! Do odwołania! - Tabalugas - 28-07-2015 20:08 /// RE: Aplikacja FB publish_actions! PROMOCJA 400zł do negocjacji! Do odwołania! - ClassAxion - 28-07-2015 20:10 (28-07-2015 19:40)ScroX napisał(a): Nie lubię jak ktoś udaje głupka i próbuje komuś wciskać kit , jak w temacie gdzie ogłosiła się osoba od której kupujecie aplikację... Wypierałeś się że to jakieś nieporozumienie, ale mimo że nie potrafię prawie w ogóle angielskiego byłem w stanie się z nim dogadać i dostałem informację że kupujesz od niego aplikacje jak i 16 innych osób z Polski. Sorry, to nie forum od opowiadania bajek. Chyba że ufasz osobie którą pierwszy raz (a raczej jego profil) widzisz na oczy. Może ja też założę jakieś konto skype z randomowym nickiem, napiszesz do mnie i też opowiem Ci parę rzeczy? Aha, i jeszcze jedno, 100$ to nie 300zł i nie zapomnij że istnieje coś takiego jak CŁO i VAT. Targujcie je sobie dalej, targujcie, nawet niech po 5$ będą albo niech dostawcy będą dopłacać po 1000$. Potem wy będziecie grupą która będzie płakać bo żadne sposoby na zatwierdzenie aplikacji nie będą chciały działać. Dlaczego za granicą są po 100$? Bo ludzie potrafią to docenić. A u nas by chcieli najlepiej za darmo. #Edit Widzę że ktoś uciekł. Z internetu nie da się uciec. RE: Aplikacja FB publish_actions! PROMOCJA 400zł do negocjacji! Do odwołania! - ScroX - 28-07-2015 20:17 Uznaliśmy raczej że nie warto drązyc tego tematu, każdy z nas wie jak sprawa wygląda z aplikacjami Dlatego też mój post został skasowany by ich jeszcze bardziej nie narażać na nisze ceny bo to by było straszne. Nie chodziło o cenę bo ona tutaj jest najważniejsza i nie można już niżej jej sprowadzić. Sprawa wyjaśniona @Edit. Fajnie jakbyście pokasowali cytaty bo post został już ładnie usunięty, jeżeli nie to prosiłbym przynajmniej o skasowanie kontaktu skype. Aplikacja FB publish_actions! PROMOCJA 400zł do negocjacji! Do odwołania! - piotrekprorok - 26-08-2015 21:50 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. RE: Aplikacja FB publish_actions! PROMOCJA 350 zł do negocjacji! Tylko dwie sztuki! - kariolmax - 09-09-2015 19:04 Możliwość hurtowych zamówień, 10 apek na stanie Aplikacja FB publish_actions! 350zł - każda oferta zostanie rozpatrzona :) - Majka - 26-09-2015 08:13 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |