Mercz - oszust. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Mercz - oszust. (/Temat-Mercz-oszust-115946) |
RE: Mercz - oszust. - Adriano42 - 14-06-2015 18:42 (14-06-2015 18:38)kariolmax napisał(a): "Poradnik oceniam na 9/10 z powodu nie działającego sposobu promocji (jeden z nich po prostu jest wg. Mnie wypalony). Myślę, że 100zł dniowki jest do osiągnięcia, niestety ja nie umiem tego osiągnąć Mimo to nadal nie rozumiem Twojego toku rozumowania. Na co oceniasz, skoro nie przetestowałeś do końca? To tak jakby tutor wziął poradnik który ma 4 strony i po przeczytaniu jednej go ocenił. Poza tym, jeżeli wystawia się ocenę 9/10 to znaczy, że coś jest naprawdę bardzo dobre, bliskie ideału. A jak teraz wychodzi na jaw - poradnik to kolejne badziewie, które jest warte kilka minut szukania po forum. Ja już swoje zdanie wyraziłem na ten temat i nie będę dalej się wtrącał bo to niema sensu, jak to mówią "róbta co chceta". RE: Mercz - oszust. - kariolmax - 14-06-2015 18:46 Dostałem główny poradnik, nie wypalił - Mercz zaoferował, że następnego dnia mi da nowe nisze do poradnika więc jak miałem je ocenić? Nie zapominaj, że napisałem 9/10 bo był wypalony... Czekam na karę moi drodzy! RE: Mercz - oszust. - Mercz - 14-06-2015 18:47 Tak jak wspomnieli Hybrid i Majka. Nie, oni mnie nie bronia, a pisza tak, jak to wyglada. (14-06-2015 16:13)Hybrid1990 napisał(a): skoro kupujecie od kogoś poradnik, a w transakcji nie było mowy o zwrocie jeśli metoda okazałaby się wam znana, to czemu po kupnie macie jakiekolwiek pretensje ? (14-06-2015 13:26)Majka napisał(a): Recenzja wprowadza pewnie ludzi w błąd to jedna strona medalu. Jakby co, to prosze gg. RE: Mercz - oszust. - Adriano42 - 14-06-2015 18:51 (14-06-2015 18:46)kariolmax napisał(a): Dostałem główny poradnik, nie wypalił - Mercz zaoferował, że następnego dnia mi da nowe nisze do poradnika więc jak miałem je ocenić? Zauważ jeden fakt - ocenę dałeś jak sam mi to ciągle podkreślasz (nie jestem ślepy, widzę) 9/10 co daje równoznaczność opinii typu "Świetny poradnik, zachęcam do kupna". Nie mogłeś ocenić dodatkowych nisz zaoferowanych przez Mercza, więc po co oceniłeś to? Dodałeś ocenę głównego poradnika 9/10, a nie byłeś pewny tego co piszesz bo nawet dobrze nie przetestowałeś tylko zadziałałeś niczym tutor, tylko że w tym momencie wprowadziłeś ludzi w błąd? Dobra, teraz już naprawdę daje sobie spokój z tym tematem. Pozdrawiam. RE: Mercz - oszust. - broofie - 14-06-2015 18:53 Pojdziesz siedzieć za współudział Juz raz się na tym przejechalem gdy kupilem gownowarty poradnik nie warty puszki Pepsi z Lidla za smiesznie wysoka kwotę. Kupowanie poradników to czysta głupota tyle wam powiem. Tym bardziej takich za 50zl, gdzie autor obiecuje odrobienie ceny w 1 dzień, pełen automat, niewyczerpalne miejsce promocji i uslugi luksusowej prostytutki w każdy piątek. Screeny z zarobków potwierdzajace zyskownosc niszy. Sprzedawana nieograniczona ilosc poradnikow, bo jak autor twierdzi nie ma to znaczenia na nasze zarobki. Poradnik napisany z własnego "doświadczenia". To wszystko fikcja stworzona aby wydoic od was jak najwięcej kasy. Dział Poradniki i Nisze - nie polecam O, teraz Mercz informuje, ze metoda jest ogólnodostępna na forum przekozaki sa na tym forum Sam poradnika nie kupilem, ale skoro ktoś tam pisze, ze polega on na spamie na FB, to faktycznie strzał w dziesiątkę z cena RE: Mercz - oszust. - Mercz - 14-06-2015 18:55 By sprzedawac poradnik, musze sprawdzac za kazdym razem, czy nie ma podobnego wsrod poradnikow ogolnodostepnych? Tak z ciekawosci pytam. Ja takze tu raczej nie bede zawierac glosu, jedynie rano jak bedzie jakies pytanie do mnie. RE: Mercz - oszust. - kuli - 14-06-2015 19:02 Konceptualizm zarabiania;-) RE: Mercz - oszust. - ScroX - 14-06-2015 19:13 (14-06-2015 18:55)Mercz napisał(a): By sprzedawac poradnik, musze sprawdzac za kazdym razem, czy nie ma podobnego wsrod poradnikow ogolnodostepnych? Tak z ciekawosci pytam. Spam na FB na pewno nie nalezy do rzeczy ogólnodostępnych nie ? Przecież to takie zaskakujące. No lepiej nie zabieraj, zresztą jakbyś w ogóle nie zabierał głosu na całym forum to wiele osób było by szczęśliwszych bo to że ty jeszcze nie masz bana to jest jakiś fart. RE: Mercz - oszust. - kariolmax - 14-06-2015 19:19 (14-06-2015 19:18)piotrekprorok napisał(a): del. Nie ma Gó**o do gadania, bo sam kupił ten poradnik. edit: też del? D RE: Mercz - oszust. - Mercz - 14-06-2015 19:21 (14-06-2015 19:13)ScroX napisał(a):Nie trzeba działac na fb - ja działałem tem i na innych serwisach społecznościowych.(14-06-2015 18:55)Mercz napisał(a): By sprzedawac poradnik, musze sprawdzac za kazdym razem, czy nie ma podobnego wsrod poradnikow ogolnodostepnych? Tak z ciekawosci pytam. Zarobilem 60 PLN dniowka, ale to byl tylko do testowania wlasnie. Mam inna nisze. Dalem tutorowi, jezeli on uzna, to trafi, jesli nie, to nie. Skoro u niego wypalilo, bo pisal mi, ze sprawdzal, czy wszystko dziala, to unzlalem, ze jest dobrze. To, ze ktos znal metode, nie moja sprawa. |