![]() |
[Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) (/Temat-Poradnik-Nisza-SUBY-SKRACANIE-AUTOMAT-114928) |
RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - kukiz87 - 13-06-2015 19:20 Bez kitu ;/ nie rob pajaca z siebie i oddaj mu ten hajs bez przesady, to juz chyba nie chodzi o to smieszne 60 zł tylko o zasady... a z drugiej strony dziwne ze tutor to wogole przepuscił tutaj , a moja oferta sprzedazy niszy na ktorej zarobilem 5 k wisi i wisi w poczekalni ;/ RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - broofie - 13-06-2015 19:57 Ja nie radzilbym sugerować się opiniami tutorow dopóki sami nie przetestuja poradnika. Bo takie (za przeproszeniem) walenie opinii w ciemno jest wg mnie wprowadzającą w błąd opinią. Wiem to z autopsji. A najlepiej jeśli poradnik ocenialoby kilka osób a nie jedna czy dwie. Kiedyś kupilem poradnik oferujący szybki zarobek za 50zl. W srodku "jak zalozyc bloga pod minecraft giftcodes". Do dziś nie wiem co wypil tutor tamtego dnia ale odradzam ten trunek wszystkim ![]() RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - szykiryki - 13-06-2015 20:20 zgadzam się z broofie. Zauważyłam, że chyba tylko surfer od czasu do czasu spojrzy krytycznym okiem na jakiś poradnik tutaj (i często też podkreśla, że dana rzecz była przez Niego testowana), w przypadku reszty opinii jest to lanie miodu... Poza tym, przydałoby się jasne określenie, który tutor lepiej zrecenzuje suby, który programy partnerskie, virale itp. (wiadomo, że jeśli sam zarabia w ten sposób to szybciej zdecyduje się na testy niszy) . Sory za offtop. RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - Raster96 - 13-06-2015 22:32 Nadal czekam na zwrot pieniędzy. ![]() RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - Pasza dla konia - 13-06-2015 22:33 Koleś ma Ciebie za oszołoma, więc raczej pieniędzy nie odda ![]() RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - Raster96 - 13-06-2015 22:42 60 zł to jest dla mnie dużo, ponieważ dopiero zaczynam zarabianie na sub-sms, pracowałem na to kilka dni i nie dam się oszukiwać, jego zdanie mam gdzieś, jeśli nie odda tych pieniędzy, to on będzie dla mnie oszołomem i oszustem, sprzedaje poradniki, niby zarabia sporo kasy na tych swoich metodach, a oszukuje kogoś na 60 zł? ![]() RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - supercola - 13-06-2015 23:02 (13-06-2015 22:42)Raster96 napisał(a): 60 zł to jest dla mnie dużo, ponieważ dopiero zaczynam zarabianie na sub-sms, pracowałem na to kilka dni i nie dam się oszukiwać, jego zdanie mam gdzieś, jeśli nie odda tych pieniędzy, to on będzie dla mnie oszołomem i oszustem, sprzedaje poradniki, niby zarabia sporo kasy na tych swoich metodach, a oszukuje kogoś na 60 zł? Zakupiłem tutaj 2 poradniki na których straciłem więcej niż 60zł i NIC nie zrobiłem na nich ![]() RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - Raster96 - 13-06-2015 23:08 @[supercola] Mi nie chodzi o to, że na tych metodach nie można zarobić, bo można i to sporo kasy, ale na forum, w ogólnodostępnym dziale, ktoś opisuje ją za darmo. Jedyna różnica jest taka, że tutaj płacimy 60 zł i dostajemy gorszy "program". ![]() RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - szykiryki - 13-06-2015 23:23 (13-06-2015 23:02)supercola napisał(a):(13-06-2015 22:42)Raster96 napisał(a): 60 zł to jest dla mnie dużo, ponieważ dopiero zaczynam zarabianie na sub-sms, pracowałem na to kilka dni i nie dam się oszukiwać, jego zdanie mam gdzieś, jeśli nie odda tych pieniędzy, to on będzie dla mnie oszołomem i oszustem, sprzedaje poradniki, niby zarabia sporo kasy na tych swoich metodach, a oszukuje kogoś na 60 zł? Ja to rozumiem jak najbardziej ![]() ![]() Sama nie popelnie wiecej tego bledu, promise! ![]() Sprzedawanie metody, ktory jest jednak rzekomo dostepna za darmo na forum jest troche slabe i w takiej sytuacji mozna sie wkurzyc. Do tego musi jednak ustosunkowac sie tutor.. RE: [Poradnik & Nisza] SUBY / SKRACANIE (AUTOMAT!) - supercola - 13-06-2015 23:24 (13-06-2015 23:08)Raster96 napisał(a): @[supercola] Mi nie chodzi o to, że na tych metodach nie można zarobić, bo można i to sporo kasy, ale na forum, w ogólnodostępnym dziale, ktoś opisuje ją za darmo. Jedyna różnica jest taka, że tutaj płacimy 60 zł i dostajemy gorszy "program". No ale niestety jeśli go zakupiliśmy - to go zakupiliśmy i otrzymaliśmy :/ Więc nikt nam zwrotu nie da ![]() ![]() @szykiryki Niestety ale metoda z twojego poradnika też mi się gdzieś na forum przemknęła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |