![]() |
[Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat (/Temat-Poradnik-Dobre-zarobki-dlugotrwaly-automat-114690) |
RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Scientist. - 30-05-2015 15:19 Poradnik dokładnie przeczytałem i postanowiłem napisać parę słów, na chwilę obecną zapowiada się na prawdę solidnie i przedstawia realny sposób na stworzenie automatu z którego mam nadzieję będę czerpać niezłe zyski ![]() ![]() ![]() RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - ScroX - 30-05-2015 16:31 Dzięki ![]() RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Scientist. - 30-05-2015 16:50 Godzinka roboty. Już 1 lead. A jak autor pisze to jest automat, więc non stop leady mogą wpadać. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - .::Nicko::. - 30-05-2015 16:53 Zarobki na chwilę obecną ![]() Trochę zjebał**, bo konwersja powala na nogi (mogłem posłuchać się rad Scrox'a), lecz zrobiłem po swojemu i takie oto efekty ![]() RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - evenixx - 30-05-2015 16:54 Moge zarezerwowac poradnik ? ![]() RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - ScroX - 30-05-2015 17:19 (30-05-2015 16:54)evenixx napisał(a): Moge zarezerwowac poradnik ? Jak najbardziej tak ![]() ![]() RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - jurbox - 30-05-2015 18:04 Rezerwuje jutro wpłacę hajs. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - rozekrr - 30-05-2015 18:15 Poradnik mam zaszczyt testować. Powiem tak zarobić się da z pewnością co przedstawiają ludzie wyżej, jednak jest jedna uwaga. Ogranicz ilościowo sprzedaż, gdyż wiele osób z poradnika wie już o co chodzi i pisze to jasno. Pobierając poradnik liczba pobrań wskazywała na 15, jeżeli to prawda (a nie wątpię) to już dużo. Miejsc do promocji nie przybywa niestety każdego dnia, a jeżeli będzie sporo więcej osób to ludzie przestaną wykonywać zadanie. Pozdrawiam. RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - PETERILLUSION - 30-05-2015 18:28 Rezerwuje jutro wplacam $ ![]() RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat - Mercz - 30-05-2015 18:33 (30-05-2015 18:15)rozekrr napisał(a): Poradnik mam zaszczyt testować. Powiem tak zarobić się da z pewnością co przedstawiają ludzie wyżej, jednak jest jedna uwaga. Jeżeli plik jest na sendfile (nie jestem pewny, dopiero kupuje) ilosc pobrac nie jest unikatowych, ktos mogl kliknac 2 razy / pobrac drugi raz, bo mial blad i tak dalej. |