[S]Poradnik Sub SMS/PPA! ŁATWA KASA! OSTATNIA SZTUKA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [S]Poradnik Sub SMS/PPA! ŁATWA KASA! OSTATNIA SZTUKA! (/Temat-S-Poradnik-Sub-SMS-PPA-LATWA-KASA-OSTATNIA-SZTUKA-114615) |
RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - szeldo123 - 27-05-2015 14:42 dostalem poradnik. jest 7 sposobow z czego juz z tego miejsca moge stwierdzic ze na co najmniej 5 sposobach zarobi sie... ale grosze. jest bardzo malo tego a raczej znikoma ilosc na czym mamy zarobic. sposob 6 i 7 jest okej, najbardziej dochodowy wydaje sie sposob 7 ale autor nie zapewnia zadnego landingu ani nic, sprzedaje goly pomysl. jak narazie to jestem niezadowolony do granic z tego poradnika. z tego co wyczytalem to poprzednie poradniki autora zawieraly landingi. nie wiem czemu w tej serii nie ma. a bardzo by sie przydalo, poniewaz na dzien dzisiejszy osoba ktora zakupi poradnik nie ma szans na zarobek, bo musi stworzyc lp lub zaplacic komus za stworzenie. no chyba, ze autor na prosbe wysyla landing lub podpowiada ktory serwis juz ma taki lp w swojej ofercie to wtedy zmieniam zdanie. w skrocie; 5 sposobow jak dla mnie do dupy, 1 sredni, 1 dobry ale trzeba miec lp bo inaczej to krucho. RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - Tyrkijt - 27-05-2015 14:46 Dziękuję za recenzje, jesteś w wielkim błędzie. Kolega @[srybus] : zarabia na innym sposobie niż ten 6 i 7, wczoraj lekko miał 100zł. Po drugie, nie wiem gdzie wyczytałeś, że w poprzedniej części dawałem jakikolwiek LP? Odsyłam jeszcze raz do tematu tamtego poradnika. Najlepiej kupić poradnik i napisać, że można na nich zarobić grosze nie ruszając palcem. Najlepiej to jakbyś kupił poradnik i czekał aż po przeczytaniu zaczną wpadać pieniądze? Przetestuj wszystkie sposoby, wtedy pogadamy o tym czy z miejsca stwierdzasz, że można zarobić grosze RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - szeldo123 - 27-05-2015 14:49 najlepiej to jakbys do poradnika dodal chociaz informacje ktory serwis oferuje gotowe lp pod te oferty dzis i jutro bede promowal, o ile temat bedzie istnial to dam znac jak mi poszlo RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - Tyrkijt - 27-05-2015 14:55 Nie dodawalem nigdy do poradników LP, jeden sposób jest w którym samemu trzeba pomyśleć Ja gratisów nie dodaje. Na sposobach spokojnie można zarobić dużo pieniedzy, jak się nie będzie robić to owszem - będą to grosze. Jeśli do jutra nie zejdzie 6 sztuk, to temat nadal będzie otwarty, więc czekam na wstępną recenzje po pierwszym dniu zarabiania POZOSTAŁY 4 SZTUKI! RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - levy52 - 27-05-2015 18:56 Zakupiłem poradnik. Na pierwszy rzut oka wygląda na "pieniężny" ;d Jeśli coś zarobię to się pochwalę RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - Tyrkijt - 27-05-2015 19:15 Dzięki za recenzję! Tak jak pisałem POZOSTAŁY 4 SZTUKI PORADNIKA! RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - ostryy111 - 27-05-2015 20:58 Poszło Priv RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - Tyrkijt - 27-05-2015 21:07 Odpisałem POZOSTAŁY 4 PORADNIKI!! RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - allegrowicz7699 - 27-05-2015 21:45 Również kupiłem, jak będę miał czas to się do tego przyłożę i napiszę jakie są z tego zarobki. RE: 7 Sposobów Na Szybką Kase! Ppa/sub Sms! - Tyrkijt - 27-05-2015 21:49 Czekam na efekty Jak będziesz chciał, to pochwal się |