![]() |
Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. (/Temat-Bardzo-wysokie-ceny-na-generalnym-restock-u-i-jego-powtorka-ze-starymi-poziomami-PTZ-11432) |
RE: Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. - michal2612 - 06-08-2010 14:08 Ja nie miałem dostępu nie wiem dlaczego ale się dowiedziałem że to błąd lockerz 150$ będzie moje ! ![]() RE: Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. - radekb29 - 06-08-2010 15:01 a jak zamówiłem tapete to dziś moge wejść ? RE: Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. - GoreYoite - 06-08-2010 15:47 Tak napisane przecież, że ci którzy zamówili tapete albo nic to będą mogli uczestniczyć. RE: Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. - KoGi - 06-08-2010 15:52 hahaha gitez majonez jak będzie drugi restock muszę zgarnąć Paypala !! bo wczoraj to straszna padaczka wbiłem bez lagów wypelniam dane klikam reedem i wyrzucilo mnie wtf ?? baracjere lockerz ![]() RE: Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. - cinexik - 06-08-2010 16:02 HAHA! pewnie i tak sie nie uda:c RE: Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. - darcus23 - 06-08-2010 17:17 nie . ten co wczoraj cos zamowil to chyba dzis tez moze brac udzial w restocku bo chyba tamten restock nie byl jakis specjalny RE: Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. - Nayare - 06-08-2010 17:27 NA hallwayu napisali, ze Ci co zamowili tapete, badz nic beda mogli, ale prawdopodbnie jak zamowiles cos innego to juz nie ![]() RE: Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. - GoreYoite - 06-08-2010 19:29 Cytat:1) We will have another redemption tomorrow at the CORRECT PTZ levels. If you failed to redeem or if you redeemed a wallpaper in today's redemption, you are eligible to participate in tomorrow's redemption. Cytat:1) Mamy inny restock jutro z prawidłowymi cenami. Jeśli nie udało ci się nic zamówić lub zamówiłeś tapetę to jutro będziesz mógł uczestniczyć w restocku. Sam tłumaczyłem, orłem nie jestem więc bez krytyki... @up Ci którzy wczoraj coś zamówili dzisiaj nic nie zamówią. RE: Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. - tomaszek20061 - 06-08-2010 20:21 Kurcze dzisiaj juz 3 raz podali Regulamin Restocku... Ciekawe o ktorej Bedzie.. ;x? RE: Bardzo wysokie ceny na generalnym restock'u i jego powtórka ze starymi poziomami PTZ. - Synkretysta - 06-08-2010 21:23 22:20 - jest restock............. ![]() |