Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. (/Temat-Dziennik-Pracy-Radka-Czyli-zbieranie-na-prawko-i-samochod-113761)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 29-05-2015 19:54

Po za YT chciałem pobawić się w skracanie ale nie mogę zweryfikować konta paypal w pełni a po co zarabiać skoro bd mógł tylko wypłacić do paypal i nic dalej ? :/

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 30-05-2015 20:56

Dobra udało się ! Smile Zaczynam bawić się w skracanie i oczywiście na YT tez nie odpuszczam Big Grin

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - full2000 - 30-05-2015 23:11

Powodzenia!!Smile

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - colway - 31-05-2015 09:59

"Wytrwałością osiągniesz powodzenie, nawet gdybyś miał długo czekać." Wink

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 31-05-2015 18:16

Dobra dzisiaj aż do 18 się uczyłem..Teraz rozwijam FP ero,jest to mój pierwszy FP więc może być ciężko ale dam radę !!

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 31-05-2015 20:12

Dobra czas iść spać bo jutro a 7 do szkoły :/ Na FP jest 30 like.. Zapraszam znajomych do polubienia na fake koncie bo na razie innego sposobu nie znam ;d

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - zjadamkredki - 31-05-2015 20:15

(31-05-2015 20:12)LodzioMiodziox napisał(a):  Dobra czas iść spać bo jutro a 7 do szkoły :/ Na FP jest 30 like.. Zapraszam znajomych do polubienia na fake koncie bo na razie innego sposobu nie znam ;d

Sposób nie jest zły - sam tak promowałem swój fanpage, tylko pamiętaj o s4s.
FP robisz pod suby czy pod shorte.st, adf.ly ?

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 01-06-2015 12:37

FP pod shorte,adf.. W subach nie mam osoby która mnie jakoś porządnie nakieruje i poprowadzi.. ;d a tutaj jestem u brozka i mam wszystko ładnie przedstawione Big Grin

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 01-06-2015 19:05

Co dzisiaj zrobiłem ?
-FanPage ma już 50 polubień
-dałem spam na 4 grupach
-opublikowałem 2 posty na FP

Rezultat : 0,14507 Undecided
Muszę tego FP szybciej rozwinąć i będzie dobrze + będę tworzyć konta do spamu

RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 03-06-2015 11:55

Wczoraj nie było czasu na zarobek lecz FP cały czas się rozwija Smile 182 like, mam nadzieję że do końca czerwca rozwinę go do ponad 1500 i wtedy już będę mógł w pewien sposób sam promować.. Czas się wziąść za ostrą robotę bo mam dość klepania biedy Angry LECIMY