![]() |
Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. (/Temat-Dziennik-Pracy-Radka-Czyli-zbieranie-na-prawko-i-samochod-113761) |
RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 29-05-2015 19:54 Po za YT chciałem pobawić się w skracanie ale nie mogę zweryfikować konta paypal w pełni a po co zarabiać skoro bd mógł tylko wypłacić do paypal i nic dalej ? :/ RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 30-05-2015 20:56 Dobra udało się ! ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - full2000 - 30-05-2015 23:11 Powodzenia!! ![]() RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - colway - 31-05-2015 09:59 "Wytrwałością osiągniesz powodzenie, nawet gdybyś miał długo czekać." ![]() RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 31-05-2015 18:16 Dobra dzisiaj aż do 18 się uczyłem..Teraz rozwijam FP ero,jest to mój pierwszy FP więc może być ciężko ale dam radę !! RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 31-05-2015 20:12 Dobra czas iść spać bo jutro a 7 do szkoły :/ Na FP jest 30 like.. Zapraszam znajomych do polubienia na fake koncie bo na razie innego sposobu nie znam ;d RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - zjadamkredki - 31-05-2015 20:15 (31-05-2015 20:12)LodzioMiodziox napisał(a): Dobra czas iść spać bo jutro a 7 do szkoły :/ Na FP jest 30 like.. Zapraszam znajomych do polubienia na fake koncie bo na razie innego sposobu nie znam ;d Sposób nie jest zły - sam tak promowałem swój fanpage, tylko pamiętaj o s4s. FP robisz pod suby czy pod shorte.st, adf.ly ? RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 01-06-2015 12:37 FP pod shorte,adf.. W subach nie mam osoby która mnie jakoś porządnie nakieruje i poprowadzi.. ;d a tutaj jestem u brozka i mam wszystko ładnie przedstawione ![]() RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 01-06-2015 19:05 Co dzisiaj zrobiłem ? -FanPage ma już 50 polubień -dałem spam na 4 grupach -opublikowałem 2 posty na FP Rezultat : 0,14507 ![]() Muszę tego FP szybciej rozwinąć i będzie dobrze + będę tworzyć konta do spamu RE: Dziennik Pracy Radka - Czyli zbieranie na prawko i samochód.. - LodzioMiodziox - 03-06-2015 11:55 Wczoraj nie było czasu na zarobek lecz FP cały czas się rozwija ![]() ![]() |