![]() |
Poradnik G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki (/Temat-G2A-opis-serwisu-poradnik-i-wskazowki-113324) |
RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - Sahya - 21-05-2015 19:06 Ja mam 85 ciasteczek. Wogóle nie wiem gdzie to reklamować jak się nie jest kimś sławnym... RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - pointsmaster - 22-05-2015 11:35 (21-05-2015 18:45)kizlaczek napisał(a): Coś chyba źle robię bo od wczoraj mam ponad 2690 ciasteczek i ani centusia na koncie Moze problem w miejscach, w ktorych promujesz. Kolejnym dziwnym faktem jest zebranie przez Ciebie takiej ilosci ciasteczek w jeden dzien. Poczatkujacy zbieraja ok 200-500 pierwszego dnia. Jesli korzystales z jakiegos systemu wymiany linkow to nie jestem zaskoczony. Konwersja w serwisie wynosi do 1,5% wiec przy tej ilosi wejsc chociaz kilka kont by ludzie zalozyli. Jesli jestes moim refem to odezwij sie do mnie i postaramy sie wspolnie rozwiazac ten problem. (21-05-2015 19:06)Sahya napisał(a): Ja mam 85 ciasteczek. Wogóle nie wiem gdzie to reklamować jak się nie jest kimś sławnym... Nie trzeba byc slawnym, zeby zarobic. Uzyskanie 85 jest osiagalne w kilka minut roboty. Wyjatkiem jest jesli promujesz po ciagle spamowanyh grupach fb, gdzie mozesz wrzuc i na 100 takich grup i bedzie ciezko uzyskac 20 wejsc... Kazdy pomysl rodzi się i umiera w glowie. Ja przedwczoraj stworzylem link do kodow jednej popularnej gry, dobralem dobre grupy o tej grze po 2-3tys. osob. 3*5min. roboty i prawie 700 wejsc i kilka sprzedazy. I tu Cię zaskoczę...nie jestem sławny ![]() ![]() ![]() PS. Jak ktos jest moim refem to niech dodaje mnie na skype i pisze o problemach. Podchodzę do tego na tyle sumiennie, ze nie zostawie nikogo na lodzie. RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - kizlaczek - 22-05-2015 15:33 Właśnie w tym problem, że umieszczam linki na kilku forach grupach FB i kilku tajemniczych innych. Dzisiaj dobiłem do 5k i już mam 11 refów 1 stopnia. A także pojawiły się pierwsze pieniążki na tę chwilke niewielkie bo tylko 0,34 euro ale zawsze. RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - VertexKID - 23-05-2015 12:20 Jestem totalnie zielony w zarabianiu przez net i swoją przygodę postanowiłem zacząć tutaj bo od zawsze w coś grałem i mam tez wielu znajomych co kupują gry i szukają właśnie dobrych ofert. Więc zarejestrowałem sie z Pana refka i liczę na pomoc. RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - pointsmaster - 23-05-2015 16:54 Ze względu na wiele problemów z tworzeniem reflinka dodałem do poradnika filmik pokazujący jak to robić (23-05-2015 12:20)VertexKID napisał(a): Jestem totalnie zielony w zarabianiu przez net i swoją przygodę postanowiłem zacząć tutaj bo od zawsze w coś grałem i mam tez wielu znajomych co kupują gry i szukają właśnie dobrych ofert. Więc zarejestrowałem sie z Pana refka i liczę na pomoc.Sprawdz skrzynkę! RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - zozols1 - 24-05-2015 08:59 Polecam Pana Pointsmaster pomaga we wszystkich problemach + można sobie z nim pogadać jak ze starym znajomym ![]() RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - PltackerPL - 24-05-2015 15:44 Na kilku forach znalazłem ss'y dosyć świeże o nienaliczaniu. Więc z tego co tam widziałem wnioskuje że jeżeli stan jest niebieska kropeczka to nalicza odrazu a co z żółtymi bo nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi co jeśli mi się trafi w przyszłości ta żółta kropeczka?? Poniżej ss'y z innego forum ![]() RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - SzalonyGuziec - 24-05-2015 16:20 zaznacz sobie tutaj: http://prntscr.com/78tmyv tylko zakończone. Żółte kropki oznaczają, że ktoś wrzucił gre do koszyka ale jeszcze jej nie kupił ![]() RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - PltackerPL - 24-05-2015 16:27 Niestety to nie moje ss'y ale dzięki teraz wiem co to oznacza RE: G2A - opis serwisu, poradnik i wskazówki - SzalonyGuziec - 24-05-2015 16:31 Faktycznie, nie Twoje. Ale i tak ciesze się że pomogłem ![]() |