Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] (/Temat-Dziennik-pracy-Marusi-Od-zera-do-wlasnych-czterech-kolek-HotCash-113122) |
RE: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] - Marusia - 01-05-2015 17:34 (01-05-2015 17:16)Giorgios napisał(a): może spróbuj z tanieaukcje.com ? Program partnerski lepiej wyjdziesz jak na subach Wolałabym skupić się na jednej metodzie, pomimo porażek będę próbowała dalej i wierzę, że w końcu coś spadnie! . RE: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] - zjadamkredki - 01-05-2015 19:57 A nie możesz po prostu założyć fake konta i na profile dać zdjęcie jakiejś dziewczyny ? Wiem, że może to być dla Ciebie niezbyt fajna metoda, ale zawsze jakieś leady będą wpadać. RE: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] - Marusia - 01-05-2015 20:10 Jeeeezu, ale jestem szczęśliwa! W końcu zobaczyłam pierwszego leada za 7zł!!!
(01-05-2015 19:57)zjadamkredki napisał(a): A nie możesz po prostu założyć fake konta i na profile dać zdjęcie jakiejś dziewczyny ? Wiem, że może to być dla Ciebie niezbyt fajna metoda, ale zawsze jakieś leady będą wpadać. Ale gdzie takie fake konta miałabym zrobić? Na facebooku? . Ja cały czas starałam się coś zarobić spamem, ale nikt nie wchodzi na moje linki, a konta padają jeden za drugim . A jestem gotowa skorzystać z każdej metody, żadna nie jest dla mnie "niezbyt fajna"! RE: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] - zjadamkredki - 01-05-2015 21:19 No na facebooku i spamować na grupach, zawsze coś tam wpadnie RE: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] - ScroX - 01-05-2015 22:32 Ujęcie pierwszego leada - Mistrzowskie Powodzenia ! Teraz będzie coraz łatwiej RE: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] - Marusia - 01-05-2015 23:12 (01-05-2015 22:32)ScroX napisał(a): Ujęcie pierwszego leada - Mistrzowskie Chciałam jak najlepiej odzwierciedlić moją radość! . Dziękuję, mam nadzieję, że to dopiero początek! . Dzień 4 podsumowanie: -Dziś cały dzień zbierałam materiały na nową metodę, jak na razie z niej tylko 10UU, ale będzie więcej!
-Próbowałam spamu na FB, ale idzie mi to straaaasznie kiepsko i zazdroszczę wszystkim którzy robią w ten sposób pieniądze . -Wpadł pierwszy lead! (starałam się żeby wyświetliło się całe, ale jednak nie potrafię )
Zastanawiam się, czy opłaca się tworzyć fanpage na facebooku i po zebraniu iluśtam fanów wrzucić jako administrator link do programu? Przyniesie to jakieś zyski?
RE: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] - Eliteman - 02-05-2015 00:38 To już lepiej stworzyć drugiego fanpejdża typowo pod suby i reklamować go na tym normalnym jak nisza dobra przynosi to efekty RE: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] - Marusia - 02-05-2015 12:37 (02-05-2015 00:38)Eliteman napisał(a): To już lepiej stworzyć drugiego fanpejdża typowo pod suby i reklamować go na tym normalnym jak nisza dobra przynosi to efekty Wydaje się to być ciekawą metodą, będę próbowała wszystkiego, aż odnajdę to co działa! . RE: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] - Poldek - 02-05-2015 12:42 Powodzenka malenka RE: Dziennik pracy Marusi. Od zera do własnych czterech kółek. [HotCash] - Varnity - 02-05-2015 13:36 Z czego tu się cieszyć, z 1 leada na spamie? |