Poradnik Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? (/Temat-Jak-polaczyc-dwa-fanpage-w-jeden-112534) |
RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - nitroo - 08-11-2016 13:20 Minął tydzień od prośby połączenia dwóch fanpage, nie połączyło ich, fanpage jeden zniknął z wyszukiwarki a support nie odpowiada. miał ktoś taką sytuację? RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - DeI - 24-11-2016 07:31 Coś się chyba pozmieniało na FB. Ja wydałem polecenie testowo połączenia 4 malutkich fanpejdży o różnych nazwach aczkolwiek bliskoznacznej tematyce w 2. Na tą chwilę dostałem powiadomienia że fanpejdże które miały się scalić i zniknąć zmieniły nazwy na te które miały zostać. Gdy chciałem wydać polecenie ponownego połączenia dostaje komunikat "Nie można połączyć tych stron, ponieważ jest już oczekujący wniosek o połączenie strony XYZ. Zanim spróbujesz ponownie, zaczekaj na rozpatrzenie tego wniosku." Ile na to się czeka ktoś wie? RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - helix - 18-03-2017 22:13 Nie otwiera mi się strona RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - mysc - 18-03-2017 22:52 Żeby się otwierała, trzeba być zalogowanym na FB w tej samej sesji RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - xela94 - 28-11-2017 17:23 Zmiana nazwy + połączenie FP Mam FP o tematyce motoryzacyjnej 35k like Chciałbym zmienić nazwę fp na zupełnie inna, po czym połączyć go z Fp o tematyce zakupowej. Nic na niego nie wrzucam od 2 lat. Mam plan dodać zdjęcie profilowe i w tle z nową nazwą, usunąć stare posty i zdjecia, następnie zmienić URL na taki który będzie identyczny jak przyszła nowa nazwa, dodać opis i informacje pod tematykę zakupową, a na koniec wrzucać posty o zakupach. Pierwszy FP powiedzmy, że ma w nazwie ZAKUPY, a drugi Samochody bla bla bla. Chciałbym zmienić nazwę strony na połączenie słów zakupy i samochody, oczywiście tak żeby miało to ręce i nogi. W dalszej kolejności, oczywiście jeżeli powiedzie się zmiana nazwy, mam zamiar połaczyć te dwa FP. Duża jest szansa, że się to uda? Jest jeszcze coś, co zwiększyłoby szanse powodzenia? RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - fusek - 03-05-2018 12:54 Probuje polaczyc w tenze sposob dwa FP, po przejsciu wszystkich krokow jest napisane ze "udalo ci sie polaczyc strony" ale strony nie sa polaczone, czy przyczyna moze byc fakt ze obie strony maja zaplanowane posty? RE: Jak połączyć dwa fanpage w jeden ? - Szaman1644 - 03-05-2018 13:18 (03-05-2018 12:54)fusek napisał(a): Probuje polaczyc w tenze sposob dwa FP, po przejsciu wszystkich krokow jest napisane ze "udalo ci sie polaczyc strony" Wydaje mi się, że ten sposób może już nie działać. Jest on z 2015 roku. Sam byłbym zainteresowany tym, jeżeli byłoby to pewne i bez żadnych negatywnych konsekwencji. |