![]() |
Leadmore.pl - niepoważna firma - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Leadmore.pl - niepoważna firma (/Temat-Leadmore-pl-niepowazna-firma-111949) |
RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Maciejoss20 - 07-04-2015 21:15 (07-04-2015 21:11)Tidus napisał(a): Przecież to normalne, że skoro nie opłaca im się współpraca z Tobą (sa SPORO na minusie, bo nie przynosisz ŻADNYCH zysków) to nie zamierzają z Tobą współpracować? Juz lepiej jakby to napisali ze dziekuja za wspolprace i oddali te zarobione pieniadze a nie robili z ludzi zlodziei kiedys im to sie odbije... RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Tidus - 07-04-2015 21:16 (07-04-2015 21:13)Terrorak napisał(a): @Tidus tak (07-04-2015 21:15)Maciejoss20 napisał(a):(07-04-2015 21:11)Tidus napisał(a): Przecież to normalne, że skoro nie opłaca im się współpraca z Tobą (sa SPORO na minusie, bo nie przynosisz ŻADNYCH zysków) to nie zamierzają z Tobą współpracować? mysle ze jakbys mial podpisana z nimi umowe to wlasnie tak to by sie skonczylo RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Demizit - 07-04-2015 21:18 Do wszystkich 'oszukanych': Serio twierdzicie, że LM niszczyłoby sobie markę dla kilku stów? Są dwie możliwości: - Sami sobie nabijacie kasę a potem płaczecie na forum. - Konkurencja wykupiła wszystkie startery z allegro i szaleje. Tak jak ktoś pisał - problem dotyczy TYLKO świeżaków. * Tak wiem, mam zawrotną liczbę postów na forum, ale to nie oznacza, że siedzę w subach od dwóch dni i wyciągam jednego leada na dzień ![]() Czekam na kolejny taki temat. Jutro o 20 pojawi się kolejny i komuś znowu nie będą chcieli wypłacić 100zł? Po prostu zarabiajcie uczciwie ![]() RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Tidus - 07-04-2015 21:20 Była ostatnio pewna sytuacja, gdzie zablokowano pewnemu userowi konto czy też możliwość zarobku, ale pieniądze mu wypłacili. Po prostu promował w niewłaściwy sposób. Nie przynosicie zysku = nie macie zysku. Jak wam nie pasuje to idzcie na cashbilla, macie stawke 12zł tylko o programy i regulamin sobie sami dbajcie. RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - piciaszek - 07-04-2015 21:23 Tak jak ktoś wspomniał, najlepiej było na FreeBiz, każdy (tak myślę) przechodził indywidualną kontrolę i konto mogło być aktywowane czy też nie. ![]() RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Dan!el - 07-04-2015 21:24 Ja jestem świeżyną na LeadMore i nie widzę zastrzeżeń. Nie kombinuję i konto mam. Mam nadzieję, że będę miał je ciągle i nic się nie stanie. Ten natłok negatywnych opinii na temat LM mnie przeraża, lecz nie wydaje mi się by wina stała po stronie LeadMore. RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Toskan - 07-04-2015 21:26 'Po prostu zarabiajcie uczciwie' herbate wyplulem... RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - piciaszek - 07-04-2015 21:32 Skończcie ten cyrk, bo patrzeć się nie da ![]() ![]() RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Terrorak - 07-04-2015 21:32 Gdybym rzeczywiscie zarabial poprzez kupowanie starterow to bym teraz podkulil ogon i siedzial cicho, ale dobrze. Teraz juz nawet nie chodzi o te 300zl ![]() RE: Leadmore.pl - niepoważna firma - Tidus - 07-04-2015 21:36 (07-04-2015 21:15)Maciejoss20 napisał(a):(07-04-2015 21:11)Tidus napisał(a): Przecież to normalne, że skoro nie opłaca im się współpraca z Tobą (sa SPORO na minusie, bo nie przynosisz ŻADNYCH zysków) to nie zamierzają z Tobą współpracować? @[Maciejoss20] oddali pieniądze? Ale jakie pieniądze, czyje? Nic nie zarobiłeś, nie przyniosłeś żadnego zysku. Mieli ze swojej kieszeni Ci wykładać? LUDZIE MYŚLCIE. Leadmore zalicza leady z PUSTYCH kart, bo bardzo często zdarzają się takie leady, ale jezeli jest ich za duzo i lm z tego nie ma zysku to po prostu rezygnują z partnera. TYLE (07-04-2015 21:32)Terrorak napisał(a): Gdybym rzeczywiscie zarabial poprzez kupowanie starterow to bym teraz podkulil ogon i siedzial cicho, ale dobrze. Teraz juz nawet nie chodzi o te 300zl Może ktoś chce Cie wyeliminować i co? Nie przyniosłeś ŻADNEGO zysku, więc żadnych pieniędzy nie dostaniesz... Inaczej pisząc, bo chyba nie rozumiesz, gdyby leadmore nie zliczało pustych leadów, a zaliczało tylko takie, gdzie konto zostało przynajmniej raz obciążone to na koncie byś miał okrągłe zero |