Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
adnow.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: adnow.com (/Temat-adnow-com-111578)

Strony: 1 2 3 4

RE: adnow.com - NightWing - 26-06-2017 12:15

(24-06-2017 09:21)Szalony napisał(a):  jesli dla ciebie 100$ dziennie to grosz to powodzenia przed kosciołem Wink

Tak, to pokaż statystyki Wink.

RE: adnow.com - Adnow - 26-06-2017 12:36

(23-06-2017 19:53)NightWing napisał(a):  Kłócić się o takie grosze. Prędzej przed kościołem zarobicie więcej na żebrach, niż z takich portali jak AdNow.

No cóż, mamy webmasterów, którzy zarabiają z nami od 14 000$ miesięcznie, zależy wszystko od jakości i ilości ruchuSmile
Także wszystko zależy od Państwa

RE: adnow.com - Szalony - 28-07-2017 12:22

Witam 'użytników' zleciłem wypłate i dam znac cos i jak : ) Kontakt z panią Elą jest bardzo dobry : ) Pozdrawiam i dam znać za parę dni.

RE: adnow.com - Komandos - 05-09-2017 09:10

czy ma ktoś jakiś dowód wypłaty, bo ciezko coś znaleźc a dziwnie podejrzanie wysokie stawki?

RE: adnow.com - majstermajn - 26-10-2017 12:00

(28-07-2017 12:22)Szalony napisał(a):  Witam 'użytników' zleciłem wypłate i dam znac cos i jak : ) Kontakt z panią Elą jest bardzo dobry : ) Pozdrawiam i dam znać za parę dni.

Na wstępie przepraszam za odkopanie trochę tematu, ale pozwolę sobie zapytać:
@Szalony - i jak kontakt z Panią Elżbietą? Udało się porozumieć skąd te blokady i czy wypłacają? Co stanowi dla nich podstawę do blokowania za złamanie regulaminu w chwili wypłaty?