[KONKURS] Dodam Twoje konto do grup na Facebooku! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: [KONKURS] Dodam Twoje konto do grup na Facebooku! (/Temat-KONKURS-Dodam-Twoje-konto-do-grup-na-Facebooku-110658) |
RE: [KONKURS] Dodam Twoje konto do grup na Facebooku! - Mikey - 02-04-2015 16:23 + numerek 9. RE: [KONKURS] Dodam Twoje konto do grup na Facebooku! - Victoremque - 04-04-2015 22:49 @Mikey, nie żebym się czepiał, ale takie rzeczy powinni losować niezależne osoby, np. moderatorzy Tak czy inaczej to Twój konkurs, mi to nie przeszkadza, tylko wspomniałem jak powinno być RE: [KONKURS] Dodam Twoje konto do grup na Facebooku! - MaXimuS007 - 05-04-2015 01:51 @up A czy widziałeś w jakimś z konkursów użytkowników, by numery losował moderator? Nie przesadzaj. RE: [KONKURS] Dodam Twoje konto do grup na Facebooku! - KrasnaleK - 05-04-2015 08:12 Dzięki, wysłałem PW Gratuluję reszcie zwycięzcom. RE: [KONKURS] Dodam Twoje konto do grup na Facebooku! - Victoremque - 07-04-2015 00:47 @MaXimuS007: Nie przesadzam, tutaj akurat nie ma dużej straty jak ktoś podstawi swoje konta, ale jak będzie konkurs o coś wartościowego- z założenia, to zawsze można "wylosować" swoje konto RE: [KONKURS] Dodam Twoje konto do grup na Facebooku! - MaXimuS007 - 08-04-2015 23:06 Niby tak się może zdarzyć, ale nie bądźmy tacy podejrzliwi. Nie każdy tak robi, a jeśli robi to prędzej, czy później może wyłapać bana. |