Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
My Advertising Pays - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: My Advertising Pays (/Temat-My-Advertising-Pays-110411)

Strony: 1 2 3 4

RE: My Advertising Pays - rcielak - 29-04-2015 07:13

@Drekker,

Jezeli juz probujesz odpowiadac na moje pytania to prosze rob to, a nie wklejaj jakies smieci.

Nie potrzebuje kalkulatora do wyliczenia:
Skoro paczka zamyka sie w 90dni. To 20%/3 daje 6,66%/miesiac. Przy procencie skladanym moze z 7%.
To jest 84%/rok(jezeli ten hyip tyle pociagnie)
Jak wyliczyles te 600paczek.(chyba nie wziales pod uwage, ze paczki sie zamykaja)

Teraz powaznie:
Idiota czy oszust?

Jezeli idiota to napisz do mnie na PW wytlumacze Ci krok po kroku jak dziala ten program.

Jezeli oszust to troche slabe sobie miejsce wybrales. Tu polowa forum zyje z oszukiwania ludzi(np.suby) i raczej na brednie o biznesie zycia sie nikt nie nabierze.

Ps. MAPs jako hyip/ponzi spisuje sie swietnie i jest to jeden z lepszych programow na rynku, ale nie znosze jak ktos przedstawia hyipa jako "realny biznes" szkodzi to calej branzy hyip.

RE: My Advertising Pays - Drekker - 29-04-2015 10:16

Idiota to chyba ty jesteś jak nie potrafisz zrozumieć tej firmy. Ile ty masz lat 10? ;D
I to żaden oszustwo internetowe najpierw sobie poczytaj o twórcy tej firmy a potem pisz.

RE: My Advertising Pays - rafiko1112 - 29-04-2015 10:24

Zastawiłeś dom czy sprzedałeś samochód? Czy dwa na raz?

RE: My Advertising Pays - rcielak - 29-04-2015 11:15

No skoro to taki biznes bez ryzyka to pod hipoteke chetnie pozycze Ci na tyle paczek ile tylko chcesz. Skromnie wezme tylko 2-3%/miesiacWink

Chcesz czy jednak jest ryzyko?Wink

Pozdrawiam

RE: My Advertising Pays - tremen - 17-05-2015 11:35

Witam
Trochę odkopie ten temat i wstawię swoje statystyki po 61 dniach.
Na zdjęciu poniżej stan na dziś.
[Obrazek: 61%2Bzar.jpg]

Jeśli ktoś zainteresowany jak zaczynałem to zapraszam na bloga: zarabiajwmaps

Postaram się odpowiedzieć na pytania.

RE: My Advertising Pays - amb - 20-06-2015 14:05

"W związku ze zmianą polityki MAPs strona zostaje zawieszona." - dlaczego? Warto w to jeszcze wchodzić czy już koniec?

RE: My Advertising Pays - Mroczek - 22-06-2015 15:31

czyli mam rozumieć że wplacam 60$ ( moge z pp ? ) i wypłacam po jakimś tam czasie wieksza kwote i nic nie musze robic?
hajsy zarobione na pp moge wyplacic?

biora jakas prowizke z pp?

RE: My Advertising Pays - tremen - 05-07-2015 11:32

(20-06-2015 14:05)amb napisał(a):  "W związku ze zmianą polityki MAPs strona zostaje zawieszona." - dlaczego? Warto w to jeszcze wchodzić czy już koniec?

Witam.
Warto wchodzić, strona nie działa ponieważ maps przygotowuje jedną strategię reklamową dla wszystkich użytkowników. Jak zostanie opracowana, strona ponownie ruszy.

(22-06-2015 15:31)Mroczek napisał(a):  czyli mam rozumieć że wplacam 60$ ( moge z pp ? ) i wypłacam po jakimś tam czasie wieksza kwote i nic nie musze robic?
hajsy zarobione na pp moge wyplacic?

biora jakas prowizke z pp?

Paczka kosztuje $49.99, jej zakup jest możliwy tylko przez VX Gateway lub SolidTrust, natomiast wypłata po użyciu VX można przelać na PP lub konto (nie korzystam z ST więc nie wiem jak to tam wygląda)

Tak wyglądają moje statystyki po 110 dniach
[attachment=3184]

Jeśli macie jakieś pytania jeszcze proszę o kontakt.