![]() |
Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore (/Temat-Dziennik-pracy-ScroX-Leadmore-109708) |
RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - ScroX - 29-03-2015 09:19 Dzień 13,14 Kwoty wpadały z automatu.. nie zrobiłem kompletnie nic z promowaniem tak więc można powiedzieć że wpadło za frajera ![]() Co zrobiłem
Plany które trzeba zrobić do końca miesiąca.
Zarobek ![]() Cel na marzec 388/1000 zł Jak dzisiaj uda się zarobić to może chociaż polowe celu zrobię bo to wstyd i żenada. RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - ScroX - 30-03-2015 14:38 Podsumowanie miesiąca Marzec !
W tym miesiącu postanowiłem spróbować zarobku na subach.. na początku było fajnie,miło... Później się to zmieniło, to wszystko pokazało mi że bez odpowiedniej podstawki nie zarobisz nic wielkiego.. Z kwoty zarobionej w tym miesiącu nie jestem zadowolony, dlatego Wstrzymuje pracę na leadmore i ogólnie na subach Nie mam zamiaru rezygnować z pracy w internecie,wracam na FanPage.. tam z dużo mniejszym nakładem pracy można zarobić więcej i bardziej uczciwie, na tym chce się teraz skupić. Dziennik będzie prowadzony dalej, tylko pewnie nie systemem dniowym - choć zobaczymy Dodatkowo spróbuje coś zarobić na skracaniu (adf.ly) Cel na Kwiecień 0/250 zł Kwoty zarobione będę prawdopodobnie inwestował tak żeby zwracały się z naddatkiem, a całość zarobiona do lipca pójdzie na wyjazd na wakacje. ![]() Trzymajcie kciuki ! RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - sirgonzalo7 - 30-03-2015 14:40 Nie zrażaj się jak Ci nie wychodzi. Tylko i wyłącznie jak będziesz uparty osiągniesz cel. Trzymam kciuki. RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - ScroX - 30-03-2015 14:52 Jest ciężko i nie powiem że nie.. grupy coraz gorzej reagują na sub sms-y, na pewno jeszcze wrócę do subów ale ten nowy miesiąc chce poświęcić na FP. Mam swój cel na wakacje i chce go osiągnąć mimo wszystko, zobaczymy jak pójdzie z Fanpage.. będzie zle to wrócę na suby, lub nawet to połączę. Dzięki za dobre słowo,zawsze to to potrafi pomóc ! ![]() RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - Dan!el - 30-03-2015 15:00 (30-03-2015 14:52)ScroX napisał(a): Jest ciężko i nie powiem że nie.. grupy coraz gorzej reagują na sub sms-y, na pewno jeszcze wrócę do subów ale ten nowy miesiąc chce poświęcić na FP. Spróbuj na Premium SMS. Ja dziś zaczynam, jak będą lepsze efekty niż na subskrypcjach to dam znać. Sub sms z jednej strony są gorsze od premium, ponieważ na sub musisz wpisać numer, a dużo ludzi boi się podawać numery telefonu gdziekolwiek, a jeśli ma wysłać sms na jakiś tam numer to wydaje mi się, że ta obawa o to, że numer może zostać gdzieś wykorzystany się zmniejsza, ale to tylko moja taka prywatna opinia. ![]() RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - ScroX - 30-03-2015 15:04 To wszystko ma niestety swoje prawa. Niby z numerem jest racja ale idzie to w dwie strony.. bo ludzie również niechętnie wysyłają gdziekolwiek jakieś sms-y. Druga sprawa to taka że jednak potencjalny "klient" w sub sms-ach musi mieć tylko 6 zł na koncie a nie np 30 zł. Co jest mega róznicą. Wszystko ma swoje plusy i minusy, jednak próbuj i informuj o wynikach ! Powodzonka ! ![]() RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - BobBudowniczy64 - 30-03-2015 15:11 W subach sms wraz z kodem pin do wpisania na stronie podamy jest też koszt za każdego otrzymanego smsa. To też odstrasza, i nawet jeśli ktoś poda numer telefonu to po zobaczeniu kosztów może juz nie przepisać pinu. RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore - ScroX - 30-03-2015 15:13 Hmm a mi się wydawało że koszta dopiero przychodzą sms-em po aktywowaniu subskrypcji ![]() RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore/Facebook - ScroX - 01-04-2015 20:12 Kwiecień
Dzień 1
Co zrobiłem
Plany na najbliższe 7 dni
Zarobki
Cel na Kwiecień 6/250 zł RE: Dziennik pracy - ScroX - Leadmore/Facebook - ScroX - 02-04-2015 20:41 Dzień 2
Co zrobiłem ?
Plany na najbliższe (6) dni
Zarobki Leadmore - 10,50 zł Facebook - 0 zł Cel na Kwiecień 16,50/500 |