Forumisko-dziennik pracy z LeadMore/Hotcash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Forumisko-dziennik pracy z LeadMore/Hotcash (/Temat-Forumisko-dziennik-pracy-z-LeadMore-Hotcash-109554) |
RE: Forumisko-dziennik pracy z LeadMore - ASTONEQ - 28-02-2015 22:04 No to jak się wyczerpie ta nisza to napisz co to RE: Forumisko-dziennik pracy z LeadMore - tronjheim - 28-02-2015 22:04 O.o Tyle to ja w necie nigdy w życiu nie zarobię. RE: Forumisko-dziennik pracy z LeadMore - szykiryki - 28-02-2015 22:11 Jesli mogę radzić...bron Boze nie sprzedawaj zadnego sposobu na zarobek chocby 100 zł dziennie. Sprzedałam tutaj raz swoj jeden poradnik jakieś pol roku temu i do dzisiaj hula po różnych forach i jest odsprzedawany (choć na początku ścigałam tych małych "piratów"). Jeśli wiec nie chcesz, zeby Twoja metoda dotarła do setek osób- wstrzymaj się z dystrybucją . I powodzenia zycze! RE: Forumisko-dziennik pracy z LeadMore - Tidus - 28-02-2015 22:25 (28-02-2015 22:11)szykiryki napisał(a): Jesli mogę radzić...bron Boze nie sprzedawaj zadnego sposobu na zarobek chocby 100 zł dziennie. Popieram. Teraz trendi jest zbijanie się na poradnik. Zbiorą się w 10osób po 90zł i mają złoty sposób. Jak już sprzedawać koneicznie to tylko zaufanym userom. RE: Forumisko-dziennik pracy z LeadMore - djbaggi - 28-02-2015 23:11 U mnie też weszło, leć dalej Jesteś nr 1 RE: Forumisko-dziennik pracy z LeadMore - AnnaKa - 01-03-2015 05:01 A ja metodę którą szyki sprzedawała znałem wcześniej z innego forum także nie zawsze to tak jest Aczkolwiek dobrze że nie sprzedajesz bo dziś nawet się spotkałem że dostałem do oceny poradnik z moją metodą ze strefy to już naprawdę zbyt wiele. Póki co nie będę mówił kto to jest ale jak jeszcze raz się to powtórzy zgłaszam sprawę do administracji. A Ty lepiej zarabiaj 900 zł dziennie niż sprzedawać raz poradniki lepiej zarabiać 2-3 dni dłużej ale samemu. RE: Forumisko-dziennik pracy z LeadMore - forumisko - 01-03-2015 09:04 Niestety, dziś nie ruszę Za każdy dzień w którym nie zarabiam dodaje do celu +200 zł. Dziś zlece wypłatę, zaczekam na grube hajsy i trzeba zainwestować któryś tysiąc RE: Forumisko-dziennik pracy z LeadMore - Zarobiony_Koles - 01-03-2015 11:49 Możesz powiedzieć czy zarabiasz na facebooku? To mi starczy. gratulacje a i na co zbierasz jak można wiedzieć? RE: Forumisko-dziennik pracy z LeadMore - Eliteman - 01-03-2015 11:56 Jak byś przejrzał forum to byś wiedział, że zarabia na ogromnych fanpejdżach czyli spora inwestycja RE: Forumisko-dziennik pracy z LeadMore - Zarobiony_Koles - 01-03-2015 12:00 Jego słowa czy jakiegoś kowalskiego, który mówi do nowaka? Niestety nie wszyscy mają czas czytać forum i wyżalać się, że coś komuś gdzieś się wypaliło. |