RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz (/Temat-RevolucionPTC-NOWA-STRONA-PODOBNA-DO-PaidVerts-CZY-Digadz-108075) |
RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 16-02-2015 22:43 Kolejna wiadomość na maila o 18;37 (tłumaczenie translator google..) Drogi Użytkowniku RevolucionPTC.com Jak szt. Wiem, nie ma dostępu do strony internetowej powodem jest płatny serwer dla wielu odwiedzających stronę, który spowodował załamanie się w niej, ale wszystkie informacje zabezpieczone. Wczoraj nabycia mocniejszy do migracji, która jest w serwerze procesów, ale zajmie to ok. 24 godz. Prosimy o cierpliwość i mam nadzieję, że jutro wszystko działa normalnie. Będziemy na bieżąco komunikatów niniejszym gdy serwer jest włączony. Atte. Pomoc Revolucionptc.com RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 20-02-2015 16:33 W końcu strona ruszyła. Jak ktoś był w jakiejś grupie przed zmianą serwera to naliczania też są dostępne. Polecam każdemu kto włożył pieniądze, wyklikać naliczania i zbierać do odzyskania wkładu a później się bawić Z tego co widzę zostało też poprawione to że przy oglądaniu reklam można oglądać inne strony a czas już się nie zatrzymuje. RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Waldes93 - 20-02-2015 20:09 Widzę, że Daniello dodajesz wszystkie programy jak lecą które reklamują w IS Bez obrazy ale większość z nich padnie po 2 tygodniach... RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 20-02-2015 20:15 w IS ? nawet nie wiem co to jest dodałem dwa, akurat Intella jest od zaufanych osób A revolucion no to mogłabyć gafa ale nie koniecznie A jeśli chodzi o intella to widziałem że sam miałeś chrapke na dodanie go tutaj, więc jak wiesz że to taki słaby program to w ogóle czemu chciałeś tutaj takie "badziewie" twoim zdaniem wrzucać ? RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 21-02-2015 23:29 Dzisiejsza wypłata od Revolucion na sprawdzenie. Zlecona rano dostarczona po południu. http://screenshooter.net/100368216/ydqlbkh RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Hybrid1990 - 20-10-2017 21:58 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |