Wypłaty kobiety - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wypłaty (/Forum-Wyplaty-165) +--- Wątek: Wypłaty kobiety (/Temat-Wyplaty-kobiety-107902) |
RE: Wypłaty kobiety - dorabiajonline - 24-06-2015 07:35 23. Kolejna wypłata (ok. piąta z tego serwisu odkąd prowadzę blog): RE: Wypłaty kobiety - dorabiajonline - 07-07-2015 11:37 24. Kolejna wypłata. Tym razem z wczoraj: Więcej o niej tutaj. RE: Wypłaty kobiety - wronek12 - 09-07-2015 01:16 Widzę cały czas postępy Oby tak dalej i jeszcze lepiej Powodzenia RE: Wypłaty kobiety - dorabiajonline - 13-07-2015 08:28 Dzięki chłopaki. 25. i 26. wypłatka RE: Wypłaty kobiety - mikuss - 13-07-2015 09:02 na Twoim miejscu zamiast tracić kilka dni dla 2 zł to zająłbym się po pierwsze jakimś ogarnięciem blog-a by wyglądał zachęcająco do czytania bo teraz szwarc mydło i powidło wszystko na kupie jedno na drugim, że nawet się czytać nie chce ani szukać od razu czerwony x się naciska a potem jak już doprowadzisz blog do ładu i składu zająć się jego pozycjonowaniem RE: Wypłaty kobiety - dorabiajonline - 15-07-2015 08:28 mikuss - dzięki za radę, nie narzekam na pozycjonowanie bloga Wezmę Twoje wskazówki pod uwagę. 27. Karta ma w sobie 25 zł (może też mieć 50 zł lub dowolną kwotę na jaką się ją naładuje). 18 czerwca br. zgłosiłam wysyłkę tej karty. 19 czerwca tego roku "Przekazano do realizacji - Krok 2". Wczoraj miałam ją w skrzynce. RE: Wypłaty kobiety - dorabiajonline - 15-07-2015 12:16 mikuss - poprawiłam wygląd bloga Mam nadzieję, że teraz wygląda bardziej zachęcająco. Co miałeś na myśli pisząc "teraz szwarc mydło i powidło wszystko na kupie jedno na drugim, że nawet się czytać nie chce ani szukać"? Z góry dzięki za odpowiedź. RE: Wypłaty kobiety - mikuss - 15-07-2015 12:28 (15-07-2015 12:16)dorabiajonline napisał(a): mikuss - poprawiłam wygląd bloga Mam nadzieję, że teraz wygląda bardziej zachęcająco. Co miałeś na myśli pisząc "teraz szwarc mydło i powidło wszystko na kupie jedno na drugim, że nawet się czytać nie chce ani szukać"? Z góry dzięki za odpowiedź. http://dorabiajprzezinternet.blogspot.com/p/sposoby-na-dorobienie.html np tutaj - szwarc mydło i powidło, wszystko na kupie jedno pod drugim albo rozdziel wszystkie tytuły stron wyróżniając kolorem, albo porób działy typu płatne ankiety, gptr, bux-y , podziel poukładaj zrób to by chciało się czytać oczywiście to tylko moja opinia, ktoś może się z nią nie zgadzać RE: Wypłaty kobiety - dorabiajonline - 15-07-2015 13:42 mikuss - teraz rozumiem, dzięki. Kolejne sposoby na dorobienie są wydzielone punktami, dodatkowo linki do tych sposobów są wyróżnione kolorem. "porób działy typu płatne ankiety, gptr, bux-y , podziel poukładaj zrób to by chciało się czytać" - jeśli chodzi o to, to jestem w trakcie tworzenia tabeli z sposobami na dorobienie. Nie jest to jednak takie hop siup. Jak wezmę urlop w pracy to postaram się to wreszcie zrobić. Dzięki za pomysł z podziałem tego na np.: "płatne ankiety, gptr, bux-y"... Miałam kiedyś takie podziały w siedebarach (np. które sposoby wypłacają na PayPa, które to wypełnianie ankiet, a które co innego itd., itp.), ale mnóstwo się tego zrobiło i z nich zrezygnowałam. Polecam korzystanie z etykiet na blogu. Np. klikasz na etykietę "Paypal" i pokazuje Tobie posty, które z których wypłaty otrzymujesz na PayPal itd., itp. Wrzuciłam na dół bloga etykiety by było łatwiej do wszystiego dotrzeć. Poza tym można korzystać z wyszukiwarki na blogu. Ona jest po prawej stronie u góry bloga. Ma nagłówek "Szukaj w tym blogu". Wystarczy, że wpiszesz dane słowo, np. "Paypal" w pole obok "Wyszukaj" i wynajduje Ci to posty z wspomnianym słowem/ etykietą PayPal. RE: Wypłaty kobiety - dorabiajonline - 23-07-2015 16:43 28. Zleciłam ją: 2015-07-13 07:55:59. Otrzymałam ją: 2015-07-21 08:57:20. |