eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami (/Temat-eSpryciula-pl-innowacyjny-polski-serwis-z-nagrodami-106139) |
RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 13-01-2015 19:36 (13-01-2015 19:19)Zordi napisał(a): 14 x 9 = 126 nagród i nikt jeszcze nie przesłał zdjęcia wygranej od 10.11.2014 ? hehe, taki szczegół ale dziwnie to wygląda, dziwnie się zapowiada . Cóż, w przypadku zdjęć nagród jesteśmy uzależnieni od dobrej woli naszych Użytkowników. Nie możemy nikogo zmusić, by publikował swój wizerunek. Co do zasad gry na Portalu - są całkowitą nowością, więc rozumiemy, że odbiorcy potrzebują trochę czasu, by się z nimi oswoić (13-01-2015 19:19)Zordi napisał(a): Dla mnie to jest dziwne, może kiedyś dodacie zadania punktowe to wbije. Domyślam się, że nie przepadasz za programami partnerskimi Ale co do zadań punktowych - dziękuję za sugestię, prześlę ją do współpracowników. (13-01-2015 19:27)Kryspin napisał(a): nie dla mnie to..... 5 pkt na start których się nie dostaje zresztą i tak mało ich jak można usunąć konto? Procedura usuwania konta opisana jest w Regulaminie (Pkt. 9.1): 9.1. Usługobiorca będący jednocześnie konsumentem, który zawarł z Usługodawcą umowę na odległość, może od niej odstąpić bez podania przyczyn, składając stosowne oświadczenie na piśmie w terminie dziesięciu dni. Do zachowania tego terminu wystarczy wysłanie oświadczenia przed jego upływem w szczególności za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: [email protected] lub też pisemnie na adres: ul. 1 Maja 5A/11, 05-200 Wołomin. Możesz zatem napisać mailem. Natomiast bardzo pilnie proszę o wiadomość, o co chodziło, gdy napisałeś: "5 pkt na start których się nie dostaje". Punkty powinny naliczyć się automatycznie, gdy zakładasz konto przez Fb. Czy nie pojawiły się u Ciebie? RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - LeftwardBus88 - 13-01-2015 20:43 Trochę mnie to dziwi, że jest tyle nagród.Musisz sporo zarabiać skoro możesz wydawać na ten serwis co najmniej 200 zł dziennie... RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 13-01-2015 20:46 (13-01-2015 18:14)Styler napisał(a): Nie ma sprawy. Tak w ogóle to + za kontakt. Pracownicy Działu Technicznego przyjrzeli się rejestracjom, które doprowadziły do zablokowania konta. Blokada została usunięta. (13-01-2015 20:43)LeftwardBus88 napisał(a): Trochę mnie to dziwi, że jest tyle nagród.Musisz sporo zarabiać skoro możesz wydawać na ten serwis co najmniej 200 zł dziennie... Powinnam była pamiętać, że jesteśmy na forum o zarabianiu Portal eSpryciula.pl tworzy zespół osób. Ja nie zajmuję się kwestiami finansowania serwisu - za to odpowiadam na pytania, wyjaśniam, zgłaszam Wasze sugestie współpracownikom, raportuję, jeśli ktoś zgłasza, że coś u niego nie zadziałało. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - LeftwardBus88 - 13-01-2015 20:57 Kto to jest? Chętnie do niego napiszę skąd ma na to pieniądze RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 13-01-2015 21:08 (13-01-2015 20:57)LeftwardBus88 napisał(a): To kto jest? Chętnie do niego napiszę skąd ma na to pieniądze Żarty żartami, ale przy okazji napiszę Wam właśnie o twórcach Portalu. To spółka zajmująca się organizacją eventów. Ta informacja znalazła się zresztą w Regulaminie Portalu. Przy okazji - dwie propozycje, które wybrałam dla nieprzekonanych Tablet - można o niego zagrać bez Punktów; wystarczy 15 zaproszeń wysłanych przez Fb: https://espryciula.pl/nagroda/25142/Goclever_Quantum_785_Black Smartfon - dla tych, którzy wolą droższe nagrody: https://espryciula.pl/nagroda/25130/Nokia_Lumia_925_light_grey_Smartfon_Win_8_GPS_16GB_NFC_8_Mpix_ RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - TeYroXOfficial - 13-01-2015 21:14 Nie wiedziałem że to jest "zabawa" wnioskując z tego co napisałaś. Żadnej konkretnej odpowiedzi się nie dowiedziałem na temat jakże żałosnego serwisu. Jak dla mnie długo ten serwis nie pociągnie o ile wogóle można to nazwać serwisem. Może i wygląd strony macie lecz jej mechanizm z tymi punktami nie powala. Jak dla mnie tutaj powinien odpowiadać FACET, a nie kobieta która nic nie wie, odpowiedzi są niemal identyczne jak te ze strony. Dziękuję i pozdrawiam. Możecie zapomnieć o sławie na naszym forum RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - broofie - 13-01-2015 21:15 Kiedy takowe zaproszenie jest naliczane? Wystarczy, ze uzytkownik sie zarejestruje? RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 13-01-2015 21:19 (13-01-2015 21:14)TeYroXOfficial napisał(a): Nie wiedziałem że to jest "zabawa" wnioskując z tego co napisałaś. Zadaj w takim razie te konkretne pytania, na które nie znalazłeś odpowiedzi, a odpowiem Zasady gry są proste - można je streścić w dwóch zdaniach. To zaleta portalu, bo nie jest on skierowany tylko do wytrawnych graczy - można wejść i od razu zacząć grać. I rzeczywiście, znajdziesz WSZYSTKIE informacje na stronie, bo wszystkie zasady gry i informacje dla Użytkowników są jawne. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - TeYroXOfficial - 13-01-2015 21:25 Nie wiem czy tak trudno napisać chociażby ile kosztuje punkt, jakie są formy płatności i tym PODOBNE jak na serwis/portal z nagrodami przystało. Dla mnie to by było na tyle bo znając życie minie pare tygodni/miesięcy i będzie trzeba was przenieść do SCAM'u. Dziękuję dla mnie temat zamknięty. RE: eSpryciula.pl - innowacyjny polski serwis z nagrodami - eSpryciula.pl - 13-01-2015 21:29 (13-01-2015 21:15)broofie napisał(a): Kiedy takowe zaproszenie jest naliczane? Wystarczy, ze uzytkownik sie zarejestruje? Zależy, o czym wspominasz. Jeśli chodzi o dostęp do gry takiej, jak ta: https://espryciula.pl/nagroda/25142/Goclever_Quantum_785_Black to wystarczy sam fakt wysłania zaproszeń. Jeśli chodzi natomiast o Program Partnerski, to tam liczą się konta założone z polecenia. Jeśli osoba zaproszona założy konto, Ty otrzymujesz Punkty. |