Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) (/Temat-Upolujzdrapke-pl-Zarabianie-Doladowan-GSM-ZNOW-DZIALA-105300) |
RE: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - krychap - 26-05-2016 15:35 Jak ja się rejestrowalem to było ok. Ale jak coś to pisz do admina RE: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - wiesiek - 28-05-2016 22:37 No właśnie kontakt nie możliwy, captcha nie czytelna, a jak wydaje sie czytelna to i tak próba wysłania kończy się niepowodzeniem, czat nie działa. Stawka bardzo niska i dziwna, ponad miesiąc ciągłego surfowania 24h/na dobe zeby wbić 5zł. Kiepsko to wygląda. RE: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - misiekxxxl - 28-05-2016 22:47 Kolejna fatamorgana Było - znikło i znowu jest. Ja nie marnuje czasu bo wiarygodność praktycznie żadna. Dziwne wypłaty (im wyższa kwota tym mniej się opłaca) Kompletny brak reklamodawców. Brak akceptacji stron. Nic nie działa jak powinno za wyjątkiem 3 reklam wciśniętych w pasek surfu dzięki czemu wszystko się rozjeżdża. Szkoda czasu i prądu RE: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - wiesiek - 21-06-2016 08:45 pora zmienić tytuł na "znów nie działa" wczoraj padło :-D edit: i znów działa RE: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - tomekt165 - 03-07-2016 18:52 Udało się uzbierać 100000pkt i zastanawiałem się czy czekać do 180000pkt, jednak postanowiłem zlecić wypłatę (pamiętam co było z programem rok temu) . Po kilku dniach bez problemu dostałem kod na 5zł . Teraz zbieram na 180000pkt . Przyznam że gdyby nie "Konkurs aktywności" to już dawno bym chyba zrezygnował z tego bo trudno uzbierać taką ilość punktów . Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - Hybrid1990 - 15-02-2021 20:50 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |