![]() |
Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) (/Temat-Upolujzdrapke-pl-Zarabianie-Doladowan-GSM-ZNOW-DZIALA-105300) |
RE: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - krychap - 26-05-2016 15:35 Jak ja się rejestrowalem to było ok. Ale jak coś to pisz do admina RE: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - wiesiek - 28-05-2016 22:37 No właśnie kontakt nie możliwy, captcha nie czytelna, a jak wydaje sie czytelna to i tak próba wysłania kończy się niepowodzeniem, czat nie działa. Stawka bardzo niska i dziwna, ponad miesiąc ciągłego surfowania 24h/na dobe zeby wbić 5zł. Kiepsko to wygląda. RE: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - misiekxxxl - 28-05-2016 22:47 Kolejna fatamorgana ![]() ![]() RE: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - wiesiek - 21-06-2016 08:45 pora zmienić tytuł na "znów nie działa" wczoraj padło :-D edit: i znów działa RE: Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - tomekt165 - 03-07-2016 18:52 Udało się uzbierać 100000pkt i zastanawiałem się czy czekać do 180000pkt, jednak postanowiłem zlecić wypłatę (pamiętam co było z programem rok temu) . Po kilku dniach bez problemu dostałem kod na 5zł . Teraz zbieram na 180000pkt . Przyznam że gdyby nie "Konkurs aktywności" to już dawno bym chyba zrezygnował z tego bo trudno uzbierać taką ilość punktów . Upolujzdrapke.pl - Zarabianie Doładowań GSM(ZNÓW DZIAŁA) - Hybrid1990 - 15-02-2021 20:50 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |