MixSub.pl - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MixSub.pl - Oficjalny temat (/Temat-MixSub-pl-Oficjalny-temat-104571) |
RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - ajaa - 25-12-2014 23:15 Wypłaty do 14 dni? Firma zarejestrowana nad morzem Karaibskim Waszym największym błędem jest to że klepotacie o "anonimowości" i sami jesteście anonimowi i anonimowo zwiejecie z hajsem... To że ruszycie z interesem i będziecie na początku wypłacać regulaminowo hajs nic nie zmieni... zawsze będzie gigantyczne ryzyko że nie wypłacicie pieniędzy a ja nad morze Karaibskie nie mam zamiaru lecieć. Jeszcze dobrze nie ruszyliście a już lecą same hejty na was... Wasz biznes robiony jest od dupy strony, sami nie potraficie ocenić sytuacji prawnej. Było już i jest tyle serwisów z subami a wy powielacie najprostsze błędy jak dzieci we mglę.. Proponujecie konkurs w którym do wygrania są nagrody warte 10zł Wy jesteście poważni? Czy macie biznes skierowany do 16 latków? Broń boże was nie hejtuje RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 25-12-2014 23:16 Jestem z Krakowa Moją tożsamość pewnie można spokojnie wygooglować. Działam w inwestycjach nie od dziś. RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - ajaa - 25-12-2014 23:17 (25-12-2014 23:16)kam100 napisał(a): Jestem z Krakowa Moją tożsamość pewnie można spokojnie wygooglować. Działam w inwestycjach nie od dziś. Ooo fajnie ja też Więc jak jesteście tacy anonimowi to możecie mi dawać pieniądze do ręki? ja do was będę przychodził po wypłatę.. oczywiście bez żadnych papierów i dowodów że przekazaliście mi cokolwiek. RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 25-12-2014 23:19 Nie ma problemu Wszystkie Twoje wątpliwości co do legalności rozwiałem w poprzednim wątku. Byliśmy, jesteśmy i będziemy uczciwi. RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Ciastek - 25-12-2014 23:26 (25-12-2014 23:16)kam100 napisał(a): Jestem z Krakowa Moją tożsamość pewnie można spokojnie wygooglować. Działam w inwestycjach nie od dziś. Więc czemu adres do korespondencji to K-Koźle? RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - tomswi - 25-12-2014 23:30 Z tego co wiem i jeśli się nie mylę to serwis autosurfon i mixsub ma tego samego współwłaściciela lub współpracują razem RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 25-12-2014 23:30 Wspólnik tam mieszka, Kędzierzyn odwiedzam dość często jeśli chcesz znać szczegółowe wytłumaczenie Na Belize też możecie wysyłać z tym, że tam listy dochodzą zawsze z opóźnieniem. Woleliśmy uruchomić skrzynkę w Polsce. Dokładnie, mamy umowę z Pocztą Polską więc i korespondencję też można wysyłać w PL. //EDIT Prosiliście o udostępnienie informacji ile za SMSa będzie musiał zapłacić wysyłający. Proszę bardzo. Wystarczy najechać na stawkę. [attachment=2929] RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Eldarix - 25-12-2014 23:55 Nie rozumiem dlaczego wszyscy są tak sceptycznie nastawieni jeżeli chodzi o jakiś nowy serwis. Mixsub zapowiada się bardzo fajnie i czytając co ma do zaoferowania użytkownikom myślę, że serwis ten odniesie sukces. Oczywiście nie mam dużego doświadczenia jeżeli chodzi o tego typu serwisy ale na bieżąco śledzę wszystkie tego typu tematy od czasów Easysuba i jakieś tam pojęcie mam. Mi osobiście serwis się podoba, chociaż wiadomo że jest to coś nowego i co z tego wyjdzie zobaczymy wszyscy za jakiś czas. Uważam jednak, że nie wolno skreślać na starcie czegoś co dopiero rusza (Jeszcze może być tak, że odniesie duży sukces, czego oczywiście życzę a wszystkim którzy pisali negatywne komentarze zrzędnie mina). Zarejestrowałem się i w wolnym czasie zabieram się za promocje programów RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - czlowien - 25-12-2014 23:59 Czyli jest opcja aby sie spotkać z Wami w realu i odebrać wypłatę? Wtedy też są prowizje za ekspresową itd? RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 26-12-2014 00:03 Tak jest opcja jeśli oczywiście będziecie trzymali się zasad poufności Wcześniejsze umówione spotkanie i nie ma problemu, oczywiście nie będziemy się fatygowali z 50zł tylko jakimiś konkretniejszymi kwotami Od takiej wypłaty będzie odtrącane 5%. |