![]() |
MixSub.pl - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MixSub.pl - Oficjalny temat (/Temat-MixSub-pl-Oficjalny-temat-104571) |
RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - ajaa - 25-12-2014 23:15 Wypłaty do 14 dni? ![]() Firma zarejestrowana nad morzem Karaibskim ![]() Waszym największym błędem jest to że klepotacie o "anonimowości" i sami jesteście anonimowi ![]() To że ruszycie z interesem i będziecie na początku wypłacać regulaminowo hajs nic nie zmieni... zawsze będzie gigantyczne ryzyko że nie wypłacicie pieniędzy a ja nad morze Karaibskie nie mam zamiaru lecieć. Jeszcze dobrze nie ruszyliście a już lecą same hejty na was... ![]() Wasz biznes robiony jest od dupy strony, sami nie potraficie ocenić sytuacji prawnej. Było już i jest tyle serwisów z subami a wy powielacie najprostsze błędy jak dzieci we mglę.. Proponujecie konkurs w którym do wygrania są nagrody warte 10zł ![]() Wy jesteście poważni? Czy macie biznes skierowany do 16 latków? Broń boże was nie hejtuje ![]() RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 25-12-2014 23:16 Jestem z Krakowa ![]() RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - ajaa - 25-12-2014 23:17 (25-12-2014 23:16)kam100 napisał(a): Jestem z Krakowa Ooo fajnie ja też ![]() Więc jak jesteście tacy anonimowi to możecie mi dawać pieniądze do ręki? ja do was będę przychodził po wypłatę.. oczywiście bez żadnych papierów i dowodów że przekazaliście mi cokolwiek. RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 25-12-2014 23:19 Nie ma problemu ![]() RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Ciastek - 25-12-2014 23:26 (25-12-2014 23:16)kam100 napisał(a): Jestem z Krakowa Więc czemu adres do korespondencji to K-Koźle? RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - tomswi - 25-12-2014 23:30 Z tego co wiem i jeśli się nie mylę to serwis autosurfon i mixsub ma tego samego współwłaściciela lub współpracują razem RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 25-12-2014 23:30 Wspólnik tam mieszka, Kędzierzyn odwiedzam dość często ![]() ![]() //EDIT Prosiliście o udostępnienie informacji ile za SMSa będzie musiał zapłacić wysyłający. Proszę bardzo. Wystarczy najechać na stawkę. [attachment=2929] RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - Eldarix - 25-12-2014 23:55 Nie rozumiem dlaczego wszyscy są tak sceptycznie nastawieni jeżeli chodzi o jakiś nowy serwis. Mixsub zapowiada się bardzo fajnie i czytając co ma do zaoferowania użytkownikom myślę, że serwis ten odniesie sukces. Oczywiście nie mam dużego doświadczenia jeżeli chodzi o tego typu serwisy ale na bieżąco śledzę wszystkie tego typu tematy od czasów Easysuba i jakieś tam pojęcie mam. Mi osobiście serwis się podoba, chociaż wiadomo że jest to coś nowego i co z tego wyjdzie zobaczymy wszyscy za jakiś czas. Uważam jednak, że nie wolno skreślać na starcie czegoś co dopiero rusza (Jeszcze może być tak, że odniesie duży sukces, czego oczywiście życzę a wszystkim którzy pisali negatywne komentarze zrzędnie mina). Zarejestrowałem się i w wolnym czasie zabieram się za promocje programów ![]() RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - czlowien - 25-12-2014 23:59 Czyli jest opcja aby sie spotkać z Wami w realu i odebrać wypłatę? ![]() ![]() RE: MixSub.pl - Oficjalny temat - kam100 - 26-12-2014 00:03 Tak jest opcja jeśli oczywiście będziecie trzymali się zasad poufności ![]() ![]() |