![]() |
TREESUB.PL - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TREESUB.PL - Oficjalny temat (/Temat-TREESUB-PL-Oficjalny-temat-103412) |
RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - broofie - 20-12-2014 13:04 Co do stawek sie nie zgodze. Konkurencja oferuje 10zl za lead i jest to najwieksza stawka na rynku. RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 20-12-2014 13:12 Voldir napisał(a):Życzę Wam wszystkiego najlepszego z tej okazji bo widzę że fajnie działacie. Możliwość edycji tła. Zupełnie inna pusta oferta niż w innych serwisach. Z chęcią przetestuję serwis i zostanę chwilkę dłużej. Ja uważam że ta ustawa to początek czegoś nowego i w końcu da ludziom możliwość promowanie real contentu z własnym oryginalnym pomysłem bo już spamu na FB mam zdecydowanie dosyć. To będzie jakiś powiew świezości i coś zupełnie nowego i lepszego. Nie ma co panikować tylko trzeba wyjść na przeciw oczekiwaniem i wymaganiom. Będzie bardzo fajnie jak zostanę z wami do lutego i wprowadzicie odnowienia bo od czasów eforsy to mi tego brakowało szczerze mówiąc. Wielkie plus. Dziękuję za nowe programy i pozdrawiam serdecznieBardzo nam miło słyszeć takie słowo, jest to bardzo motywujące do dalszej pracy !!! Dokładnie tak jak mówisz jest to pewnego rodzaju przełom, który może wprowadzić w środowisku sub coś nowego, coś co będzie miało jeszcze większe zainteresowanie niż smierć Wardegi i ludzie bede przekonani, ze chcą wysłać SMS bo przynosi im to jakieś korzyści ![]() ![]() ![]() broofie napisał(a):Co do stawek sie nie zgodze. Konkurencja oferuje 10zl za lead i jest to najwieksza stawka na rynku.My oferujemy stawkę 10,50 zł per lead za SMS PREMIUM , chyba ze mówisz o sub SMS to sie zgodzimy, ze konkurencja ma większe stawki ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - broofie - 20-12-2014 13:20 Dajecie 10,50zl za SMS premium?:o A ja sie dowiaduje o tym dopiero teraz? ![]() ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 20-12-2014 13:25 broofie napisał(a):Dajecie 10,50zl za SMS premium?:o A ja sie dowiaduje o tym dopiero teraz?no niestety nowa ustawa na to nie pozwala, ale pusta oferta swietnie nadaje sie na stworzenie oferty, która z buttonem np "kup" będzie i tak miała bardzo dobra konwersje ![]() -MO 25 NETTO - UŻYTKOWNIK 10,50zł -MO 20 NETTO - UŻYTKOWNIK 8,50 zł -MO 19 NETTO - UŻYTKOWNIK 8 zł -MO 14 NETTO - UŻYTKOWNIK 5,50 zł -MO 9 NETTO - UŻYTKOWNIK 3,50 zł RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - SokoleOko - 20-12-2014 18:38 w jakim czasie akceptujecie pustą ofertę/? bo chcialem zacząć promować RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Modelator - 20-12-2014 18:48 No to zobaczymy co wyjdzie od dzisiaj zaczynam ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Voldir - 20-12-2014 19:58 SokoleOko U mnie trwało to jakieś 10 minut ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - 4Colors - 20-12-2014 20:02 Zacząłem próby promowania. Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - SokoleOko - 20-12-2014 20:13 na jakiej stawce promujecie i jak efekty? RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 20-12-2014 21:43 SokoleOko napisał(a):w jakim czasie akceptujecie pustą ofertę/? bo chcialem zacząć promowaćstaramy sie odrazu, akurat nie miałem dostępu do żadnego z urządzeń w czasie jak wysłałeś prośbę o akceptacje, jeśli potwierdzenie będzie trwało dłużej niż 5 min proszę pisać na GG ![]() |