Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD (/Temat-Kurs-Zarabiania-na-Fiverr-Stworz-Pasywny-Dochod-12-Filmikow-Instruktazowych-w-HD-103130) |
RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Komet - 16-12-2014 15:59 (16-12-2014 11:59)df7 napisał(a): Właśnie skończyłem oglądać wszystkie filmiki i stwierdzam że poradnik zdecydowanie wart jest swojej ceny. Cały sposób zarabiania jest wytłumaczony bardzo dokładnie i w prosty sposób tak że nawet dziecko by się w tym nie zgubiło a dodatkowo wszystko jest też na filmach zaprezentowane no i są one w naprawdę wysokiej jakości więc nie ma mowy by cokolwiek było nieczytelne lub niewyraźne. Zdecydowanie jeden z najlepszych poradników jakie do tej pory widziałem i jak najbardziej polecam miło słyszeć, że uważasz mój kurs za bardzo udany RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Dzonyy - 16-12-2014 16:07 Można jeszcze kupić ten poradnik ? RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Adrjan77 - 16-12-2014 16:27 również byłbym zainteresowany kupnem ww poradnika RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Komet - 16-12-2014 16:47 @[Dzonyy] i @[Adrjan77] tak, nadal można zakupić kurs. Kiedy nie będzie już takiej możliwości to wątek zostanie zamknięty, póki jest otwarty, to wystarczy napisać do mnie na PW o dane do przelewu - wam już wysłałem wiadomości. Dzięki za zainteresowanie RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - hertia - 17-12-2014 07:34 Tak jak w innych recenzjach poradnik naprawdę dobry i wart swoje ceny. Opisuję jak stworzyć pasywny dochód wszystko zostało wytłumaczone. Szukałem czegoś takiego i dawno nie widziałem tak dobrego poradnika na tym forum. RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Captain - 17-12-2014 08:56 Dobra, dawaj ten poradnik, wezmę. Pisz PW. Można zapłacić na PayPal? Jesli tak to podaj adres od razu. RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Komet - 17-12-2014 09:50 (17-12-2014 07:34)hertia napisał(a): Tak jak w innych recenzjach poradnik naprawdę dobry i wart swoje ceny. Opisuję jak stworzyć pasywny dochód wszystko zostało wytłumaczone. Szukałem czegoś takiego i dawno nie widziałem tak dobrego poradnika na tym forum. @[hertia] dzieki wielkie za tak zaszczytne miano (17-12-2014 08:56)Captain napisał(a): Dobra, dawaj ten poradnik, wezmę. @[Captain] Paypal niemozliwy, tylko konto bankowe - dane juz wyslalem. RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Neoko - 19-12-2014 15:18 I jak wam idzie ja narazie mialem czas tylko 2 gigi wystawic narazie nikt nie kupil moze ktos zalozy temat z fiverrem i da tutaj linka bedziemy tam pidac jak komu idzie . Pisze z komorki RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Komet - 19-12-2014 15:59 @[Neoko] tutaj masz dziennik użytkownika warzyw12, myślę, że możesz u niego dzielić się swoimi doświadczeniami, on też dopiero zaczyna ale idzie mu bardzo dobrze jak na początkującego. RE: Kurs Zarabiania na Fiverr - Stwórz Pasywny Dochód - 12 Filmików Instruktażowych w HD - Gremquen - 20-12-2014 13:14 Czy można spodziewać się jakiejś świątecznej zniżki? Pozdrawiam |