Dziennik olekn1 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik olekn1 (/Temat-Dziennik-olekn1-101369) |
RE: Tworzę boty. Gram też na Forexie i Opcjach Binarnych! - Rafiks1992 - 30-11-2014 21:09 calkiem calkiem Ci to idzie taki bot na btc to bylaby super sprawa nie ma co ukrywac ;d RE: Tworzę boty. Gram też na Forexie i Opcjach Binarnych! - olekn1 - 30-11-2014 21:22 (30-11-2014 21:09)Rafiks1992 napisał(a): calkiem calkiem Ci to idzie taki bot na btc to bylaby super sprawa nie ma co ukrywac ;d Jak dobrze pójdzie, to do niedzieli strona będzie na chodzie i będą dostępne faucety z reCaptchą w bocie, a do końca roku planuję jakoś ogarnąć faucety z SolveMedia no i jakąś sieć neutronową (łamacz reCaptchy) RE: Tworzę boty. Gram też na Forexie i Opcjach Binarnych! - olekn1 - 03-12-2014 07:35 PODSUMOWANIE DZIEŃ 8. Captcha Breaker już prawie gotowy Jeżeli ktoś będzie chciał go używać (zamiast 9kw czy DBC) to niestetu w pierwszych wersjach trzeba będzie ustawiać filtry (np. czy captcha ma niebieskie tło albo ile ma linijek) ale im więcej ręcznie ustawionych filtrów tym większa szansa na automatyczne ustawienie filtra i rozwiązanie Captchy RE: Tworzę boty. Gram też na Forexie i Opcjach Binarnych! - olekn1 - 07-12-2014 21:26 PODSUMOWANIE DZIEŃ 9. Trochę się pozmieniało w bocie Captcha z SolveMedia będzie rozwiązywać się sama, ale te z reCaptcha trzeba będzie wysyłać do rozwiązania, a wybrałem do tego dwa serwisy, czyli 9kw.eu (darmowe rozwiązywanie - trzeba nabić kredyty przepisując captche innych lub kupić za ok. 1-1,5$ 1000 captch) lub eve.cm (stawka 0.50$ za 1000 captch), do tego dochodzą nam facety ze stronek używających FaucetBox, BitcoinCloud i CoinBox, co prawda na razie są tylko 22 faucety, ale jak mam czas to je dodaje Dodałem też możliwość zapisu konsoli do pliku. No i dokonałem parę wizualnych poprawek: (Te białe kwadraty, to są faucety, które będą się wyświetlały, po dwukrotnym kliknięciu na jakiś z nich, okno się powiększy, do całego obszaru zajmowanego przez nie, a przynajmniej mam to w planach Podsumowując... myślę, że do następnej niedzieli się wyrobię i udostępnię wam tego bota RE: Tworzę boty. Gram też na Forexie i Opcjach Binarnych! - rogrip - 07-12-2014 21:47 (07-12-2014 21:26)olekn1 napisał(a): Czekam z niecierpliwością, na tego bota. Btw Fajny dziennik, ale co się stało z celem, nie zarabiasz już na forexie i opcjach czy poprostu nie ma masz czasu, bo postanowiłeś ogarnąć tego bota jak najszybciej ?? RE: Tworzę boty. Gram też na Forexie i Opcjach Binarnych! - olekn1 - 08-12-2014 07:42 (07-12-2014 21:47)rogrip napisał(a): Czekam z niecierpliwością, na tego bota. Inwestuję, tylko mało i biorę tylko te najpewniejsze sygnały, no i jest jeszcze kwestia internetu tylko czekam na koniec umowy i przenosze się na jakiegoś mobilnego, bo na razie łącze mam takie jak 10 lat temu Co do bota, to chce go zrobić jak najszybciej, ale w tygodniu nie mam prawie czasu i tak naprawde tworzę go tylko w weekend :/ PODSUMOWANIE DZIEŃ 9. CD. W czwartek zainwestowałem w spadek w EURUSD no i do wieczora w piątek cena spadła prawie o 1000 pipsów Na razie gram tylko na bonusach i u jednego brokera wypłaciłem już 26 $ a u drugiego trzeba czekać z wypłatą do końca lutego mam nadzieje, że mi wtedy wypłacą kase Forex - 201$ Opcje Binarne - 0 $ Łącznie - 201 $ Cel do końca roku: 341,51 $ / 1000 $ RE: Tworzę boty. Gram też na Forexie i Opcjach Binarnych! - MaLiN - 08-12-2014 15:01 (08-12-2014 07:42)olekn1 napisał(a): Na razie gram tylko na bonusach i u jednego brokera wypłaciłem już 26 $ a u drugiego trzeba czekać z wypłatą do końca lutego mam nadzieje, że mi wtedy wypłacą kase Aż tak długo? RE: Tworzę boty. Gram też na Forexie i Opcjach Binarnych! - tym3k - 08-12-2014 16:02 A do czego tak naprawde jest ten bot? I jak myslisz, kiedy bedzie gotowy? RE: Tworzę boty. Gram też na Forexie i Opcjach Binarnych! - olekn1 - 09-12-2014 07:18 PODSUMOWANIE DZIEŃ 10 Forex - 38,49$ Opcje Binarne - 0 $ Łącznie - 38,49 $ Cel do końca roku: 380 $ / 1000 $ Jakby ktoś pytał o bota to już wszystko śmiga, wszystko oprócz captchy Dodaje tez nowe stronkie i jak pisałem, do niedzieli raczej się wyrobię RE: Tworzę boty. Gram też na Forexie i Opcjach Binarnych! - olekn1 - 09-12-2014 19:17 Jeżeli ktoś jest ciekawy to pod tym linkiem jest już strona: http://btcbot.esy.es/ - Na razie jest to wersja Beta ;p |