AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach (/Temat-AdCat-pl-Zarabianie-na-wyswietleniach-100938) |
RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - mysc - 04-02-2015 15:17 Mam tu newsa dotyczącego CPM24 na wypadek gdyby ktoś tracił tam czas : "Nie możesz złożyć zlecenia wypłaty. Aby złożyć zlecenie wypłaty, stan Twojego konta musi być większy lub równy 100 zł" 2 miesiące zbierałem to i tak wysokie minimum 50zł, a jak uzbierałem to minimum wzrosło do 100zł -.- Tak więc, Au revoir CPM24 RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - milo - 10-02-2015 13:26 To może w takim wypadku, sprawdź to http://zarabiam.com/Temat-PopAds-4-za-1000-wyswietlen-47814 RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - suedomsa - 11-03-2015 21:08 jak z wypłacalnością adcata? po trzech dniach mam 2,23 zł i mam nadzieję że warto poświęcić mu jeszcze z 2 tyg.. RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - mysc - 13-03-2015 23:43 Wypłacalny RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - nurgiel - 30-03-2015 19:34 Odnośnie banerów. Dlaczego nie macie informacji o wymiarach banerów w zakładce reklamodawcy? Nie mam ochoty rejestrować się by sprawdzać jaki jest wybór. Takie informacje powinny być gdzieś na wierzchu. RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - AdCat.pl - 05-04-2015 19:18 (30-03-2015 19:34)nurgiel napisał(a): Odnośnie banerów. Dlaczego nie macie informacji o wymiarach banerów w zakładce reklamodawcy? Akurat w zakładce reklamodawcy ta informacja się znajduje! Ale domyślam się, że chodzi o zakładkę "dla wydawcy" i tam rzeczywiście nie było. Dodaliśmy tę informację RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - nurgiel - 05-04-2015 21:20 Nie macie formatu typu skyscraper a taki używam, więc nawet gdybym chciał wypróbować adcat to i tak nie mam jak. Jak w przyszłości taki wprowadzicie i będziecie mieli lepsze stawki niż hotcpm to na pewno pomyśle o zmianie. RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - AdCat.pl - 05-04-2015 22:07 Dzięki za odpowiedź. W rozmiarach jakie są u nas, mamy akurat lepsze stawki. Tylko stawiamy na nieinwazyjność. Cały czas rozważamy nowe formaty. RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - nurgiel - 09-04-2015 07:28 No właśnie, rozmiary. Macie tylko 3. Na hotcpm mam 6. Większe stawki w innych formatach, no właśnie tego to nie potwierdzę, bo piszecie "Maksymalna stawka (i najczęściej przydzielana)" Najczęściej przydzielana...Wiadomo jak to w marketingu. Dla przykładu - Popads.net 4$ - 1000 wyświetleń, a potem dowiadujesz się, że nawet za tych amerykanów nie ma 4$ dolarów. Każdy piszę zawsze o najwyżej stawce, w końcu reklama ma zachęcić. RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - AdCat.pl - 09-04-2015 19:05 Ale ta stawka jest na prawdę najczęściej przydzielana. Jedyne co mogę polecić to przetestowanie. |