Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach (/Temat-AdCat-pl-Zarabianie-na-wyswietleniach-100938)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - mysc - 04-02-2015 15:17

Mam tu newsa dotyczącego CPM24 na wypadek gdyby ktoś tracił tam czas :

"Nie możesz złożyć zlecenia wypłaty.
Aby złożyć zlecenie wypłaty, stan Twojego konta musi być większy lub równy 100 zł"

2 miesiące zbierałem to i tak wysokie minimum 50zł, a jak uzbierałem to minimum wzrosło do 100zł -.-

Tak więc, Au revoir CPM24 Smile

RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - milo - 10-02-2015 13:26

To może w takim wypadku, sprawdź to http://zarabiam.com/Temat-PopAds-4-za-1000-wyswietlen-47814

RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - suedomsa - 11-03-2015 21:08

jak z wypłacalnością adcata?

po trzech dniach mam 2,23 zł i mam nadzieję że warto poświęcić mu jeszcze z 2 tyg..

RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - mysc - 13-03-2015 23:43

Wypłacalny Smile

RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - nurgiel - 30-03-2015 19:34

Odnośnie banerów. Dlaczego nie macie informacji o wymiarach banerów w zakładce reklamodawcy?
Nie mam ochoty rejestrować się by sprawdzać jaki jest wybór. Takie informacje powinny być gdzieś na wierzchu.

RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - AdCat.pl - 05-04-2015 19:18

(30-03-2015 19:34)nurgiel napisał(a):  Odnośnie banerów. Dlaczego nie macie informacji o wymiarach banerów w zakładce reklamodawcy?
Nie mam ochoty rejestrować się by sprawdzać jaki jest wybór. Takie informacje powinny być gdzieś na wierzchu.

Akurat w zakładce reklamodawcy ta informacja się znajduje!

Ale domyślam się, że chodzi o zakładkę "dla wydawcy" i tam rzeczywiście nie było. Dodaliśmy tę informację Smile

RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - nurgiel - 05-04-2015 21:20

Nie macie formatu typu skyscraper a taki używam, więc nawet gdybym chciał wypróbować adcat to i tak nie mam jak.
Jak w przyszłości taki wprowadzicie i będziecie mieli lepsze stawki niż hotcpm to na pewno pomyśle o zmianie.

RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - AdCat.pl - 05-04-2015 22:07

Dzięki za odpowiedź.
W rozmiarach jakie są u nas, mamy akurat lepsze stawki. Tylko stawiamy na nieinwazyjność.
Cały czas rozważamy nowe formaty.

RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - nurgiel - 09-04-2015 07:28

No właśnie, rozmiary. Macie tylko 3. Na hotcpm mam 6.
Większe stawki w innych formatach, no właśnie tego to nie potwierdzę, bo piszecie "Maksymalna stawka (i najczęściej przydzielana)"
Najczęściej przydzielana...Wiadomo jak to w marketingu.
Dla przykładu - Popads.net 4$ - 1000 wyświetleń, a potem dowiadujesz się, że nawet za tych amerykanów nie ma 4$ dolarów.
Każdy piszę zawsze o najwyżej stawce, w końcu reklama ma zachęcić.

RE: AdCat.pl - Zarabianie na wyświetleniach - AdCat.pl - 09-04-2015 19:05

Ale ta stawka jest na prawdę najczęściej przydzielana.
Jedyne co mogę polecić to przetestowanie. Wink