![]() |
✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: ✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ (/Temat-%E2%9C%AA-Dziennik-pracy-mysc-Get-Paid-2-0-%E2%9C%AA-94843) |
RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - Olas - 21-01-2016 21:20 także poszło PW. :3 RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 22-01-2016 21:40 Oczywiście regularnie na wszystko odpowiadam ![]() ![]() Cały czas pracuję nad obecnie prowadzonymi projektami oraz rozwijam nowy serwis dot. zarabiania na rejestracjach ![]() Wszystkim czytającym polecam śledzenie FanPage'a : Get Paid 2.0 Przez ostatni tydzień nic nie dodawałem, ale obiecuję poprawę ![]() . RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 31-01-2016 15:15 W związku z tym, że prowadzę kilka projektów na raz, na co coraz trudniej znaleźć mi czas, zdecydowałem się "uszczuplić" mój aresnał FP o 38 sztuk. Sprzedaję 38 FP ERO o łącznej ilości fanów 92k. Wszystkie FP są ograniczone widocznością do Polski, były regularnie postowane. Z FP nie usunę zdjęć ani treści ofert - potencjalny nabywca zgarnia wszystko. Zapraszam do składania ofert na PW (nie na gg) ![]() EDIT : SPRZEDANE . RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 08-02-2016 23:07 Zapraszam do zapoznania się z moim stanowiskiem w sprawie systemów poleconych (na przykładzie serwisów SUB-SMS) : http://zarabiam.com/Temat-Czy-jest-mozliwosc-wyeliminowania-pasozyta-127430?pid=1431207#pid1431207 ![]() RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 10-02-2016 11:06 Uwaga! Z powodu wyjazdu w dniach 10.02-15.02 będę nieobecny na forum/gg. Ostatni raz przed "urlopem" odpowiem na wiadomości dzisiaj (10.02), około 18.00, zapraszam do wysyłania PW wszystkich z pilnymi pytaniami. Odpowiedzi na wszystkie pytania nadesłane po 18.00 odeślę dopiero we wtorek 16.02 (pod wieczór) Pozdrawiam mysc RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - kniew - 16-02-2016 16:40 Czy konto które już posiadam na shorte da się podpiąć pod Twój profil czy muszę założyć nowe? RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 16-02-2016 23:53 (16-02-2016 16:40)kniew napisał(a): Czy konto które już posiadam na shorte da się podpiąć pod Twój profil czy muszę założyć nowe? Niestety nie ma takiej możliwości, trzeba założyć nowe ![]() RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - Kolgent12 - 18-02-2016 23:33 Polecam, forum grupy bardzo przejrzyste i pomagą w zarobkach! RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 17-03-2016 19:11 Cześć ! Dawno nic nie dodawałem - co nie oznacza, że miałem wakacje ![]() Raport sytuacyjny : 1. FANPAGE GET PAID 2.0 + BLOG - Blog jest graficznie i szblonowo gotowy. - Grafika pod FP jest gotowa, ale zostanie zmieniona dopiero po otwarciu bloga ![]() - FP oraz BLOGA zacznę regularnie prowadzić po przygotowaniu grupy mentorskiej oraz ogólnodostepnych poradników pod nowy serwis. Polecam lajkować fp pomimo tymczasowego braku wpisów. Gwarantuję "ABS - absolutny brak spamu" ![]() 2. SERWIS DOT. ZARABIANIA NA DARMOWYCH REJESTRACJACH - kwestia techniczna (panel+strona_glowna) : gotowe w 50% - forum serwisu : gotowe w 100% - kompleksowe poradniki dla partnerów : 10% - zamknięta grupa mentorska : 50% - oprawa marketingowa : 20% Start serwisu na początku kwietnia niestety nie wyjdzie. W projekcie podczas prac wynikło wiele zmian i całość zostanie otwarta pod koniec kwietnia/na początku maja. Przed oficjalnym startem będzie możliwość wcześniejszego rozpoczęcia zarabiania (jak tylko będzie to możliwe) dla osóby będących członkami przynajmniej jednej z dwóch grup mentorskich, które porwadzę. W dalszym ciągu nie spoileruję wykorzystanych rozwiązań oraz nowych pomysłów - ale gwarantuję, że w serwisie będzie można zarobić dużo więcej nawet przy promocji tych samych gier, które promujecie w serwisach konkurenycjnych ![]() 3. MENTORING SKRACANIA Przepraszam wszystkich członków grupy za brak nowych domen maskujących. Jak najszybciej się poprawię - pamiętam i mam zapisanie takie zapotrzebowanie. Grupa cały czas się rozwija i rozrasta jeśli chodzi o liczbę członków. Skracanie jest idealne na początek "przygody" z zarabianiem w internecie - stąd też widoczna jest wyraźna rotacja zarabiających w ten sposób ludzi. To zjawisko ma znaczący plus : bardziej zaawansowani zwalniają miejsce na "rynku" nowicjuszom. Zapraszam serdecznie wszystkie zainteresowane osoby ![]() 4. MENTORING SUB-SMS To przedswięwzięcia stanowczo zabiera najwięcej czasu, który niestety, póki co, nie idzie w parze z satysfakcjonującymi zarobkami. Codziennie odpowiadam na kilka/kilkanaście pytań "podopiecznych" i wyraźnie widzę postępy wśród aktywnych osób. Jestem bardzo zadowolony, że mogę pomóc przy rozwijaniu się w zarabianiu w intenecie ![]() Już wkrótce pojawią się nowe poradniki, zapraszam wszystkich zainteresowanych ![]() Na koniec chciałbym gorąco polecić @[ganjamafia] jako grafika ![]() ![]() Pozdrawiam mysc RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 11-04-2016 14:36 Uwaga! Zmiana zasad odpowiadania na wiadomości w sprawach związanych z mentoringiem! Do dnia dziejszego obowiązywała zasada "DO 48H". Mimo tego i tak najczęściej odpowiadałem codziennie, bardzo rzadko korzystałem z 48h. Niestety nie wyrabiam czasowo w takim trybie, wobec tego od dzisiaj odpowiadam TYLKO w : - poniedziałki - czwartki - soboty We wszystki trzy dni odpowiadam raz dziennie na wszystko od około godz. 12.00 do końca wszystkich otrzymanych wiadomości. By otrzymać odpowiedź w dany dzień, należy wysłać PW przed godziną 12.00 lub w trakcie mojego odpowiadania ![]() Mam nadzieję, że zrozumiecie nowy "układ" ![]() Pozdrawiam mysc |