![]() |
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - trio - 08-10-2014 01:02 Zdobywanie nowej wiedzy jest potrzebne jednak nie jest niezbedne jak juz sie ma cos dobrze opracowanego, jak cos juz dobrze dziala to warto z tego caly czas korzystac, wiem ze masz juz duze doswiadczenie i nadal chcesz ulepszac osiagane rezultaty ale czy nie warto czasami zostac przy tym co juz sie sprawdza? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Hajs - 08-10-2014 05:40 Ciekawy dziennik ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 08-10-2014 21:30 (08-10-2014 01:02)trio napisał(a): Zdobywanie nowej wiedzy jest potrzebne jednak nie jest niezbedne jak juz sie ma cos dobrze opracowanego, jak cos juz dobrze dziala to warto z tego caly czas korzystac, wiem ze masz juz duze doswiadczenie i nadal chcesz ulepszac osiagane rezultaty ale czy nie warto czasami zostac przy tym co juz sie sprawdza? To, że moja obecna strategia, jest w miarę skuteczna nie oznacza, że zawsze będzie mi przynosiła zysków. Rynki się zmieniają, a w raz z nimi strategie. Gdyby tego nie było, nie powstawałyby nowe wskaźniki itp. Tak, więc dodatkowa strategia nie zaszkodzi - tym razem na demo przetestuje ![]() (08-10-2014 05:40)Hajs napisał(a): Ciekawy dziennik Dziękuje ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - unforgivable - 08-10-2014 21:32 Jak tam dziś? ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 09-10-2014 20:11 Wczoraj bez inwestycji, tak samo dziś i zapewne jutro. Trzeba walczyć z poradnikami ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - sbgorka - 09-10-2014 20:30 Odziwiam Was za to, ze Wasze forum oferuje BEZPLATNE strategie i porady dla Wszystkich, tak jak to jest na zagracznicznych duzych forach. Pan malpa uzytkownik forum zwrocil mi uwage za bledy w pisowni ale jak dochodzi do porad innym to juz platnie.... binary24 wydaje mi sie rozsadnym tematem do rozwijania. Za bu m15 super dziekuje, ladnie siada ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 13-10-2014 12:27 Dzięki! ![]() Nie sztuką jest nakłaniać kogoś do rejestracji, ale sztuką jest pomóc osobom niedoświadczonym, aby mogły również zarabiać ![]() Zresztą, na forum opcjabinarna.com.pl dążymy do tego, aby to również użytkownicy podrzucali nam to nowe pomysły/sugestie. Dzięki temu istnieje szansa na powstawanie coraz to nowszych, lepszych strategii ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - bart07 - 13-10-2014 16:06 (13-10-2014 12:27)MLN napisał(a): Dzięki! Zgadzam się!!!! Nareszcie widzę nastawienie na nowych traderów, a nie starych wyjadaczy ![]() Btw. Udało Ci się jakoś powetować sobie ostatnie wyniki? ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 13-10-2014 22:40 (13-10-2014 16:06)bart07 napisał(a): Btw. Udało Ci się jakoś powetować sobie ostatnie wyniki? Oczywiście, kupiłem sobie aparat. Nie przepijam wszystkiego teraz - zrobię jakąś imprezę w grudniu ![]() Dziś zagrana jedna pozycja na EUR/USD pomimo poniedziałku, dobry wynik ![]() otwarte pozycje: 1 trafne: 1 zarobione: 123 euro ![]() screen z inwestycji: ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 14-10-2014 20:53 Dziś dzień bez inwestycji z racji braku czasu. Może jutro znajdzie się wolna chwila ![]() |