VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 01-10-2013 17:14 Mam PR of Domain. Gdybyś dał of Page to by Ci dodawało 1 link przez baaaaardzo długi czas i nie byłby super jakości Przy SubDomain miałbyś bardzo dużo słabych linków (miałbyś filtr np. na PR3>5 a dodawało by Ci PR0, 1, 2 itd. oraz UnKnown PR). RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 01-10-2013 20:54 Rozdział 5
Dzień Pierwszy: PPA Dzisiaj: ■ Zrobienie hacka w VB ■ Zrobiłem 2 nowe konta na YT ■ Dodanie posta na blogu, zauktualizowanie mapy witryn w GWT ■ Dodałem mały bajer stylistyczny na blogu (dwa ładne slidery) ■ Nagrałem, obrobiłem i wrzuciłem na YT film do nowego hacka ■ Dodałem 3 starsze filmiki, padło konto. ■ Promowanie filmów ■ Przejście na Ranked Mode na AC i ustawienie ofert ■ Zdobywanie pkt na promo filmów ■ 12 backlinki w GSA (+ping) * * - GSA jeszcze chodzi, może doda więcej. Kod: Today's earnings $5.09 Kod: Yesterday's earnings $7.95 Kod: Month's earnings $5.1/$500 Stan na godzinę 21:44 UU dzisiaj: 706 UU wczoraj: 804 Paaanie, jaki słaby dzień ;__: Duża ilość klików ale to chyba przez to, że zmieniłem sposób podawania plików na blogu i każdy klika w link dwa razy (raz plik .rar a drugi raz hasło) Spakowałem hacka i dałem na niego hasło. Potem znowu spakowałem to z plikiem .txt gdzie był podany link do hasła (file-speedy.com). Cały ten plik wgrywam na AC i daję link na blogu do burnshare. Tak mogę mieć więcej podwójnych pobrań 2 Niszę się wypalają i teraz biorę się za dodawanie plików. Chcę dodawać min. 1 na dwa dni. Ogółem jestem zadowolony z AC. Na FC z USA miałem przeważnie $0.95. Teraz żadne pobranie z USA jeszcze nie było poniżej $1. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=FGIW21X-KHY[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - patryk0407 - 01-10-2013 21:36 AC rządzi! RE: VanKosiara - dziennik pracy - matek697 - 02-10-2013 14:40 Również próbuje na AC i wpadają mi głównie leady z US po 1$+ każde 2 RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 02-10-2013 21:36 Rozdział 5
Dzień Drugi: PPA Dzisiaj: ■ Promowanie filmów ■ Ustawienie ofert ■ Zdobywanie pkt na promo filmów ■ 15 backlinków w GSA Kod: Today's earnings $8.60 Kod: Yesterday's earnings $5.95 Kod: Month's earnings $15/$500 Stan na godzinę 22:32 UU dzisiaj: 751 UU wczoraj: 778 UU trochę pospadały ale to w wyniku padnięcia trzech filmów, które wczoraj re-up'nąłem. Nie wiem czemu takie słabe kraje wpadają. Znowu pech, mam nadzieje, że szybko to minie. Chciałem dzisiaj więcej uzbierać kredytów na view2.be lecz były problemy z netem i muszę to przełożyć na jutro/pojutrze. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=lo62kvjLHvY[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 03-10-2013 21:57 Rozdział 5
Dzień Trzeci: PPA Dzisiaj: ■ Promowanie filmów ■ Zdobywanie pkt na promo filmów ■ 10 backlinków w GSA (+ping) Kod: Today's earnings $13.20 Kod: Yesterday's earnings $9.77 Kod: Month's earnings $29/$500 Stan na godzinę 22:50 UU dzisiaj: 801 UU wczoraj: 797 Kliki idą w górę, pobrania też Chociaż dużo wpada niskich pobrań ale to pewnie jak zawsze te ochłapy muszą się trafić ;_: Może dobiję dzisiaj do 400 klików Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=kbjAhjZ3mEQ[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - create - 03-10-2013 22:01 Wszystkie linki na AC przeniosłeś? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 03-10-2013 22:08 Wszystkie, które kiedykolwiek były pobrane więcej niż 5 razy. Około 25-30 plików. Nie przeniosłem słabych nisz typu Pou Hack. Na fc mam z tego 50 wejsc a 2 mirrory a i tak nikt nie pobiera bo 1. jestem w tyle a konkurencja jest niebiańska i bez włożenia $$ na real view's nie ma co promować i tracić pkt. a 2. To, że po prostu nisza się wypaliła i jest wyparta przez ogólnodostępne działające hacki. RE: VanKosiara - dziennik pracy - create - 03-10-2013 22:10 I jakie pierwsze odczucia po przejściu z FC na AC? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 03-10-2013 22:13 Mieszane, ale raczej zostanę. Ale zarobki też były ostatnio słabe na FC. Przeważnie ok. $10 przez ostatni tydzień września. Właśnie od w/w tygodnia do dzisiaj włącznie wpada bardzo dużo ofert z 3 świata. Trzeba się brać do roboty, bo być może niszę się wypalają albo trzeba dodać parę pierdółek poprawiających wygląd bloga |