ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331) +---- Wątek: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! (/Temat-ShareBay-net-Innowacyjne-Funkcje-na-Rynku-PPA-Temat-Ogolny-63001) |
RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - altrovski - 07-10-2013 08:14 Postanowiłem sprawdzić czy zalicza oferty, wypełniłem wszystkie jakie są dostępne dla Polski i żadna nie zadziałała, tak samo nie dodało kasy na koncie... RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Karczu - 07-10-2013 11:48 I słusznie, bo fraudowanie nie jest dozwolone. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Matty094 - 10-10-2013 11:40 Karczu a będzie wprowadzone coś takiego jak sprawdzić ilość klików we wszystkie pliki ? Tak jak na AC jest bo np. będę chciał zobaczyć ile dziś miałem wejść w linki to bym musiał od pliku do pliku sumować . RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Karczu - 10-10-2013 11:46 Tak, będzie, jak przejdziemy w chmurę. Statystyki zabierają nam brdzo dużo zasobów serwera, a w przypadku jakichś wiekszych obciążeń głupio byłoby tracić leady tylko dlatego, że ktoś sobie klika po statystykach RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - PokerStars1910 - 12-10-2013 10:27 Kiedy wstaniecie? RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Karczu - 12-10-2013 10:31 To jest nam trudno ocenić. Są momenty, kiedy działa wszystko dobrze, a są takie, że nie idzie się dostać do strony. Strona dopuszcza pewien pułap ruchu, a reszta "oczekuje". Dlatego mimo to leady jakoś wpadają, jednak wiadomo, że mniej niż powinno. Sprawa tych ataków zostanie po weekendzie zgłoszona na policji. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - michal86ole - 12-10-2013 10:56 Póki co już działa RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Karczu - 12-10-2013 11:57 Zobaczymy jak będzie późnym popołudniem i wieczorem. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Jose - 13-10-2013 15:17 Jakiś czas ładnie działało a teraz znowu atakują. Nie działają nawet sygnaturki na forum. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Karczu - 13-10-2013 15:37 Tak, już się wydawało że udało nam się wszystko powstrzymać i zabawa zaczyna się od nowa. Niestety fakt niedzieli popołudniu nam także nie pomaga. Obiecuję jednak, że stabilizowanie wszystkiego to nasz główny priorytet. Po weekendzie też zaczną się prace związane z dodatkowymi zabezpieczeniami i optymalizacją. Bo jak widzicie mimo ataków strona mimo to działa (jednak baaardzo wolno). Odpowiednia optymalizacja + nowe zabezpieczenia powinny pozytywnie na wszystko wpłynąć. Oczywiście główny cel to przerzucenie się w chmurę. Cel priorytetowy jeszcze na ten rok dla mnie, choć w naszym przypadku to będzie proces bardziej złożony. |