Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony (/Temat-Wsrod-oddsmakerow-zaklady-widziane-z-drugiej-strony-62568) |
RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 04-03-2013 18:29 4. Typ (płatny ) - dostępny
Godz: ? Spotkanie: ? Oddsmaker Typ: ? Odds: 1,80- 2.00 Bet365, Pinnacle Stawka: Płaska Zapraszam Maxtyp. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Melex - 04-03-2013 19:32 typ odebrany, jak narazie 2 dobre typy i 1 zły. zobaczymy co dzisiaj będzie typ przegrany. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - 8gruzin8 - 08-03-2013 08:39 Maxtyp sprawdz PW - poszła wiadomość. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Maxtyp - 08-03-2013 22:03 Witam, od pewnego czasu nie prowadziłem tematu, było to spowodowane chwilowym brakiem czasu. Abonamenty jednak cały czas są aktywne. Dziś zakończone okresy z 6 graczami.
Oto lista aktywnych graczy: Robert43 Robston Melex Fillipos Mksuzi bezik1001 8gruzin8 Luzy90 dziad69 Roben ( potwierdzenie ) Nie spodziewałem się takiego zainteresowania z Waszej strony, miała to być mała przygoda a wyszło zupełnie inaczej. Wielu z Was prosi mnie o kolejne typy także na razie nie kończymy zabawy, gramy dalej. Statystyki będę wprowadzał raz na jakiś czas, ponieważ nie mam już na celu zwiększenia liczby graczy. Z graczami z którymi mam kontakt wszystko jest jasne. Uzbierała się całkiem duża grupa osób więc i granie i składanie się w tym wypadku na typy 10/10 dużo tańsze niż poprzednio. System wysyłania typów powoli zaczyna działać. Pozdrawiam i do usłyszenia Maxtyp. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Mksuzi - 08-03-2013 22:31 Cieszę się, że zawitałeś na to forum. Współpraca z tobą układa się naprawdę profesjonalnie. Otrzymuje odpowiedzi na każde pytania. Typki podawane są zawsze z odpowiednim wyprzedzeniem i można je grać praktycznie u każdego buka. Wierzę, że przez kolejne tygodnie pozwolisz mi oraz innym z grupy ograć buka wielokrotnie Pozdrawiam serdecznie! RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - bezik1001 - 08-03-2013 22:47 Witam dzisiaj dostałem pierwszy typ na maila i potwierdzam ze wchodzą, mam kupiony abonament także myślę ze współpraca będzie układała się pomyślnie i oby jak najdłużej dziękuje jeszcze raz i polecam . RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Melex - 08-03-2013 22:51 ja dostałem 6 typ smsem, jeśli się nie mylę. 3/2 dni zostało, także do 8 typów dobije może... narazie 3-3. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - 8gruzin8 - 09-03-2013 15:37 Potwierdzam - odebrałem dziś 2 kolejne typy od Maxtypa - wszystko bardzo profesjonalnie prowadzone i informacje zawsze na czas. RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Melex - 09-03-2013 21:13 niestety do mnie nie dotarly smsem. wynik typow 4-4, bedzie nastepny tydzien za darmo bo wynik nie jest za dobry? RE: Wśród oddsmakerów - zakłady widziane z drugiej strony - Melex - 11-03-2013 02:30 5 wygranych, 6 porazek. wynik ponizej oczekiwan, chyba kazdego co gra. moze teraz uaktualnij podane typy i yield ? |