![]() |
Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly (/Temat-Theassassins-pl-Zarabianie-Na-Adf-ly-60013) |
RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - gelmen - 27-10-2012 20:59 Czyli np. będzie 800 użytkowników, to 480 zł na miesiąc tak ? Dobrze to zinterpretowałem ? ![]() RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - Takeo - 27-10-2012 23:47 Maksymalny zarobek jest ograniczony czasem surfowania, oczywiście im więcej ludzi i linków tym lepiej, ale ma to jakiś swój próg bo ogranicza cię czas na surfowanie RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - kertoip95 - 28-10-2012 08:36 Jest znana konkretna data rozpoczęcia działania serwisu? RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - MorderczaPiana - 28-10-2012 21:51 dołączam się do pytania RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - laterpl - 28-10-2012 22:53 Konkretnej daty nie znamy. Póki co możemy się szykować na zarobek 0,20$ dziennie przy 100 użytkownikach klikających. Nadal będziemy zarabiać póki co TYLKO na linkbucksie. Poprzedzając pytania , jeśli będzie 200 użytkowników to będziecie zarabiać 0,4$ dziennie. 300 użyt. 0,6$ itd. Przy liczbie 800 uzytkowników jest to 1,6$ dziennie , 30 dni to 48$ a w przeliczeniu na PLN wychodzi 140 zł. Autosurf będzie w pełni automatyczny. PS. Chętni do testów proszeni są o wysłanie maila na adres [email protected] w temacie wpisując Tester a w treści wiadomości podać swój nick. Jutro o 15 wyślemy wam maila z informacją co i jak. PS2. Jak na testach nic nie wyjdzie to wpuścimy innych użytkowników ![]() RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - RainbowDash - 29-10-2012 16:38 A więc po krótkim czasie testowania: Należy poprawić ogólny wygląd strony (tzn. nagle na stronie pojawiają się linijki kodu) - to z pewnością zauważyliście sami, i to naprawicie, więc się nie martwię. Problemem może być obrazkowa identyfikacja użytkownika po jakimś czasie klikania w linki z linkbucks, jednakże to nie powinno być problemem, ponieważ każdy powinien mieć te 5 sekund na przepisanie kodu. Zmiana koloru napisu Email na stronie "Kontakt", kolor zielony jest ledwo widoczny na niebieskim tle, to samo tyczy się żółtego i zielonego na stronie FAQ. FAQ: Punkt 1, nie potrzebne dodanie 3 kropek po zdaniu "... więcej o tym...", powinna być jedna kropka na końcu "...więcej o tym." Punkt 2, "W zakładce "Moje konto" podanę są", podanę zamiast podane. Punkt 3, "Gdy to zrobimy, zostanie nam na podany w "rejestracji" E-mail dalsza instrukcja." nie powinno raczej być "... "rejestracji" E-mail, wysłana dalsza instrukcja." Punkt 9, można już dodawać 2 strony ![]() Punkt 10, "Jak kożystać z funkcji klikanie, w zakłądce Zbieranie punktów" na Jak korzystać z funkcji klikanie, w zakładce "Zbieranie Punktów" Oraz literówki, zamiast "stronkę" to jest "strnkę". "Strona nie zaakceptowana.Prosimy usunąć i dodać inną", mam nadzieję, że strony zostaną automatycznie dodane po wyjściu strony z fazy testów ![]() Autosurf działa jak na razie bez problemu, ale jest to raczej spowodowane małą ilością dostępnych stron, więc nie ma jak go przetestować, mi wchodziło na Piratebay, i chyba tylko tyle. RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - laterpl - 29-10-2012 18:01 @RainbowDash , Dzięki za opinię ![]() Każda opinia się liczy. Nam bardziej zależy na tym abyśmy mogli się wymieniać tymi linkami(zarabiać) niż na wyglądzie strony ![]() Wszystko było robione na prowizorkę , najważniejszy był dla nas skrypt zliczający wejścia i dzięki któremu nie można by było oszukiwać. Na pewno skorzystamy z rad , Dzięki ![]() RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - bodek7654 - 29-10-2012 18:07 jak wszystko bedzie ladnie chodzilo to rowniez i ja sie pokusze ale zeby autosurf byl nie tylko na firefoxa nie wszyscy z niego korzystaja a niemam zamiaru specjalnie dla tego serwisu tego robic , pozatym rownie latwe jest zrobienie tego samego programu jako zwykly surf na win7 i to wedlug mnie najlepsze rozwiazanie , co do reszty to wyjdzie w czasie rozpoczecia serwisu RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - miniek9090 - 29-10-2012 18:09 kiedy otwieracie ?? juz kilka dni czekamy... RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - laterpl - 29-10-2012 19:01 Spokojnie ![]() @bodek7654 Będzie też opcja pobrania gotowej paczki. 30 MB i masz Portable firefox razem ze skryptem i wszystkim . Tylko się logujesz na konto i tyle ![]() |