![]() |
Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. (/Temat-Ppadownload-net-Zarabiaj-Tysiace-Na-Uploadzie-52569) |
RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - szpilmen - 11-06-2012 22:32 (11-06-2012 22:02)Mosiek20 napisał(a): O, a o to miałem pytać No i takich ludzi lubię, nikt nie myśli o tym że większość tych pieniędzy zarobionych chce przeznaczyć na reklamę zagranicą aby było więcej o wiele więcej ludzi z po za Polski niż Polski, aby nie było fraud leadów a także zarobki nam się wszystkim zwiększyły. Co do ofert, kontaktowałem się z nimi, jutro też do nich będę pisał bo teraz po nocach nie chce nikomu dupy truć. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Mosiek20 - 11-06-2012 22:46 (11-06-2012 22:32)szpilmen napisał(a):(11-06-2012 22:02)Mosiek20 napisał(a): O, a o to miałem pytać No słuchaj ja osobiście uważam że wam sie to zwyczajnie nalezy. Macie pomysł, organizacje, staracie sie a nie lecicie w kulki to dlaczego macie na tym nie zarobić? Zasada jest prosta z waszej strony powinnością jest aby wszystko działało a z naszej żeby z tego korzystać i w jakiś sposób sie odwdzięczyć tak? Dlaczego mam być pijawką na czyimś ambitnym pomyśle. Nie wszystko wychodzi idealnie i ludzka rzeczą jest, że trzeba wprowadzić poprawki itp. Programistę masz naprawdę dobrego i to widać po efektach waszych prac, zabezpieczenie działa, pliki same są generowane i nikt już nie wrzuci pustych plików. Aż chce sie powiedzieć bez włażenia w tyłek ze można wam zaufać, tylko cierpliwości a wszystko będzie hulać. Mi jako userowi podobnie jak wam zależy na właściwym działaniu serwisu z czego wszyscy powinni skorzystać, nie tylko my-użytkownicy. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - AresxXx - 11-06-2012 23:10 Doszły do mnie startery z orange, orientuje się ktoś jak można je aktywować? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Dennisek78 - 11-06-2012 23:23 *500 RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - HeniutX - 12-06-2012 07:07 Ja nic nie musiałem aktywować. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - bios - 12-06-2012 08:48 Szlag mnie trafia jak próbuję dodać link. Prosi mnie o login i hasło. Wiem, że dobrze wpisałem, a skrypt wmawia mi, że coś jest źle. WTF? RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - Mosiek20 - 12-06-2012 11:10 Nie wiem u mnie działa, nie działalo na FC ale zmieniłem na FC nazwe uzytkownika na taka samą jak login i poszlo. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - yizer - 12-06-2012 11:33 No nic już następny dzień trzeba czekać na odpowiedź FC. RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - bios - 12-06-2012 12:32 Już ogarnąłem to dodawanie linków. Pozostaje sprawa ofert ;/ RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie. - ibra1906 - 12-06-2012 13:13 Weźcie zróbcie coś z tymi ofertami bo jest masakra poprostu.. mi narazie tylko zaliczyli na CB wygraj iphona 4s... |