Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (https://zarabiam.com/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (https://zarabiam.com/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie (/Temat-Net-Pay-pl-rewolucja-w-internecie-51041)

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 01-04-2012

Za kilka godzin.

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - MorderczaPiana - 01-04-2012

(01-04-2012, 07:29)Net-Pay.pl napisał(a): System poleconych prawdopodobnie dziś lub jutro. Z nowymi zadaniami powinniśmy się wyrobić do środy.

(31-03-2012, 19:29)MorderczaPiana napisał(a): Wczoraj robiłem około. 21 . Robiłem zadania z 2 strony od sponsora wybieraszwygrywasz.pl l

Nie widzę, abyś dawał weryfikację zadań. - Dunios, weź nie kłam, że coś robisz, bo tak nie jest, a stawiasz nas jako Net-Pay.pl w złym świetle. Jakoś od innych weryfikacje dochodzą a od ciebie nie. Jeśli myślisz, że będziemy ci płacić za to, żebyś nie pisał o nas, że nie są zaliczane zadania itp. to się mylisz.

Ponapie****am pełno screen shotów jak robię te zadania to może mi w końcu zaliczycie

Rób tak jak inni, czyli wpisuj dane w pola tekstowe i kliknij "wykonałem zadanie x". To wystarczy

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Surlope - 01-04-2012

(01-04-2012, 11:03)Net-Pay.pl napisał(a): Rób tak jak inni, czyli wpisuj dane w pola tekstowe i kliknij "wykonałem zadanie x". To wystarczy

Zrobiłem wszystkie zadania. Po każdym wykonaniu klikałem "Wykonałem" a na koncie mam 0 Wink ( potwierdzałem na meilu oczywiście ). Można prosić o jakieś wyjaśnienie na PW?

Podawałeś w polach tekstowych nick oraz dane, które podawałeś?

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Zupagesto - 01-04-2012

Gdy wchodzę na drugą stronę zadań to nie wyświetlają się textarea. Ta sama sytuacja jest na IE, Firefox, Opera, GoogleChrome, dotychczas nigdy nie miałem takiego problemu, czy jeszcze ktoś ma taki sam błąd, co z tym zrobić? Mogę wysyłać potwierdzenia na maila na [email protected] ?

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Pysi0 - 01-04-2012

(01-04-2012, 11:43)Zupagesto napisał(a): Gdy wchodzę na drugą stronę zadań to nie wyświetlają się textarea. Ta sama sytuacja jest na IE, Firefox, Opera, GoogleChrome, dotychczas nigdy nie miałem takiego problemu, czy jeszcze ktoś ma taki sam błąd, co z tym zrobić? Mogę wysyłać potwierdzenia na maila na [email protected] ?

Mam ten sam błąd. Dodatkowo strasznie krótki czas sesji.

U mnie wszystko jest ok, wyczyść ciasteczka, może coś pomoże. Dostaję weryfikacje od innych, więc błąd występuje chyba tylko u ciebie

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Zupagesto - 01-04-2012

W końcu zadziałało po którymś odświeżeniu strony, czekam tylko na weryfikację zadań od 5 do 9

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - docent120 - 01-04-2012

pieknie mi dzisiaj zaliczylo zadania ktore robiłem i to zaraz po zrobieniu Smile a teraz idę na browarka Big Grin

Kiedy będzie sytem poleconych ? Tongue