Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie (/Temat-Net-Pay-pl-rewolucja-w-internecie-51041)

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 01-04-2012 10:03

Za kilka godzin.

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - MorderczaPiana - 01-04-2012 10:52

(01-04-2012 07:29)Net-Pay.pl napisał(a):  System poleconych prawdopodobnie dziś lub jutro. Z nowymi zadaniami powinniśmy się wyrobić do środy.

(31-03-2012 19:29)MorderczaPiana napisał(a):  Wczoraj robiłem około. 21 . Robiłem zadania z 2 strony od sponsora wybieraszwygrywasz.pl l

Nie widzę, abyś dawał weryfikację zadań. - Dunios, weź nie kłam, że coś robisz, bo tak nie jest, a stawiasz nas jako Net-Pay.pl w złym świetle. Jakoś od innych weryfikacje dochodzą a od ciebie nie. Jeśli myślisz, że będziemy ci płacić za to, żebyś nie pisał o nas, że nie są zaliczane zadania itp. to się mylisz.

Ponapie****am pełno screen shotów jak robię te zadania to może mi w końcu zaliczycie

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 01-04-2012 11:03

Rób tak jak inni, czyli wpisuj dane w pola tekstowe i kliknij "wykonałem zadanie x". To wystarczy

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Surlope - 01-04-2012 11:07

(01-04-2012 11:03)Net-Pay.pl napisał(a):  Rób tak jak inni, czyli wpisuj dane w pola tekstowe i kliknij "wykonałem zadanie x". To wystarczy

Zrobiłem wszystkie zadania. Po każdym wykonaniu klikałem "Wykonałem" a na koncie mam 0 Wink ( potwierdzałem na meilu oczywiście ). Można prosić o jakieś wyjaśnienie na PW?

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 01-04-2012 11:08

Podawałeś w polach tekstowych nick oraz dane, które podawałeś?

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Zupagesto - 01-04-2012 11:43

Gdy wchodzę na drugą stronę zadań to nie wyświetlają się textarea. Ta sama sytuacja jest na IE, Firefox, Opera, GoogleChrome, dotychczas nigdy nie miałem takiego problemu, czy jeszcze ktoś ma taki sam błąd, co z tym zrobić? Mogę wysyłać potwierdzenia na maila na [email protected] ?

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Pysi0 - 01-04-2012 11:55

(01-04-2012 11:43)Zupagesto napisał(a):  Gdy wchodzę na drugą stronę zadań to nie wyświetlają się textarea. Ta sama sytuacja jest na IE, Firefox, Opera, GoogleChrome, dotychczas nigdy nie miałem takiego problemu, czy jeszcze ktoś ma taki sam błąd, co z tym zrobić? Mogę wysyłać potwierdzenia na maila na [email protected] ?

Mam ten sam błąd. Dodatkowo strasznie krótki czas sesji.

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 01-04-2012 11:55

U mnie wszystko jest ok, wyczyść ciasteczka, może coś pomoże. Dostaję weryfikacje od innych, więc błąd występuje chyba tylko u ciebie

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Zupagesto - 01-04-2012 12:07

W końcu zadziałało po którymś odświeżeniu strony, czekam tylko na weryfikację zadań od 5 do 9

RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - docent120 - 01-04-2012 12:30

pieknie mi dzisiaj zaliczylo zadania ktore robiłem i to zaraz po zrobieniu Smile a teraz idę na browarka Big Grin

Kiedy będzie sytem poleconych ? Tongue