Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 11-04-2012 12:09

w jaki sposob wpisywac numer telefonu zeby bylo dobrze?(i ten 'indicatif')?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 11-04-2012 14:10

(11-04-2012 12:09)Szeejq napisał(a):  w jaki sposob wpisywac numer telefonu zeby bylo dobrze?(i ten 'indicatif')?

Pewnie pod MP3 Ci potrzebne co ? Tongue
Indicatif to nic innego jak numer kierunkowy. Jak masz fake numer i np. rozpoczyna się od 01478... to kierunkowy to 3 pierwsze cyfry czyli w tym wypadku 014. Ja zawsze tak robie i mi zalicza.
Co do samego numeru, to jak jesteś dokładny to możesz znaleźć spis nr. kierunkowych pod dane miasto i dalej uzupełnić wedle uznania...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 11-04-2012 15:54

ja mam cale listy tych numerow(prawdziwych) tylko nie bardzo wiedzialem jak to wpisywac, kombinowalem cos +33 w indicatifie a w nr tel wpisywalem dobry i nie wchodzilo czyli wpisywac tak(np. numer 0690549198) np. w indicatifie 033 a w nr tel 0690549198
dobrze mysle?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 11-04-2012 18:36

kolesie z MB to zjeby, 3 raz wysylam prosbe o usuniecie maila z listy a oni mi odpisuja 'przeciez go pan usunal, niech pan uzywa innych'

Sad

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Szeejq - 11-04-2012 18:47

ja dostalem dzis wiadomosc z mb ze ostatni raz w ramach wyjatku skasowali mi e-maila oraz ze nastepny bede mogl usunac za 9 miesiecy Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 11-04-2012 19:11

...wtf ? ze co ?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 11-04-2012 19:41

hahaha Big Grin a po co usuwacie te emaile Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 11-04-2012 20:12

bo ja robie maile na yahoo, tam samo podpowiada ci nazwe maila - bierze imie i nazwisko
jak dodawalem maile do mb to mialy one nazwe taka jak dane osob na veuro Wink - troche glupio dawac takiego maile, tym bardziej, ze nie wiadomo czy automatycznie ida wyplaty czy recznie... no wiesz, zeby zachowac jak najwiecej pozorow Tongue

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - mixer88 - 11-04-2012 21:33

Ktoś na tym forum zajmuje się "wymianą" pieniędzy z MoneyBookers na PayPal ?

Proszę o odp.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 11-04-2012 21:50

a jak to niby ma wygladac ta wymiana?