clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: clixsense (i inne bez inwestycji) - na czym zarabiam bez inwestycji (/Temat-clixsense-i-inne-bez-inwestycji-na-czym-zarabiam-bez-inwestycji-135499) |
RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 08-09-2017 15:12 (08-09-2017 14:21)Pavvlo napisał(a):(07-09-2017 19:49)11natinka11 napisał(a):(07-09-2017 18:07)Pavvlo napisał(a): @11natinka11 mam pytanie co zrobić jak każda ankieta kończy się tekstem typu Upss ta ankieta nie została dopasowana do ciebie...? Sa taski czyli takie mini zadania, gdzie są różne i różnie płatne i każde robi się według instrukcji na początku zadania (przeważnie są też przykłady), często potrzeba kliknąć w linki i coś znalezć na jakiejś stronie itp i u góry po lewej zawsze jest, jaki procent lub ile na ile podzadań w zadaniu musi być dobrze aby zaliczyło. Czasem za pierwsze zadania z jakiegoś rodzaju zadań nie doliczają premii, bo są tylko do statystyk. Do tych tasków trzeba załozyć konto poprzez facebook i na dane konto mamy statystyki i możemy awansować na wyższe poziomy i mieć więcej zadań (tylko to trochę trudne). Są okresy gdzie tych tasków jest więcej, a są że mniej. Ja aktualnie nie mam możliwości na clixsense, bo mi zbanowali konto z adresem email przypisany do clixsense, a drugi nie przypisują, ale czassem robię na neobux (choć w ten program aż tak się nie zagłębiam, a tylko czasem na dorobienie). Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale opisałam Co do autorship to zapowiada się obiecująco, bo kontakt z nimi bardzo dobry, zmienili mi adres portfela, bo najpierw dałam z coinbase a musi być z myetherwallet.com i szybko odpisują. Mam nadzieję, że będzie podobnie jak z circle i dadzą trochę zarobić i będzie mozna to wypłacić na inny portfel ethereum i spieniężyć. Jeszcze dla zainteresownaych krótka instrukcja założenia portfela na myetherwallet.com 1. klikamy new wallet 2. wpisujemy hasło 3. klikamy create new wallet 4. klikamy download keystore 5. klikamy I understand continue 6. zapisujemy save your private key 7. kikamy save your address 8. wybieramy private key 9. po prawej w okienku wklejamy paste your private key 10. klikamy unlock 11. i mamy YOUR ADDRESS (to nasz adres) 12. zapisujemy adres portfela i private key RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - adgjm - 08-09-2017 16:23 Zarejestrowałem się z refa.Mam nadzieje że coś z tego będzie. RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 08-09-2017 16:52 (08-09-2017 16:23)adgjm napisał(a): Zarejestrowałem się z refa.Mam nadzieje że coś z tego będzie. dzięki, ja też mam nadzieję RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - Pavvlo - 08-09-2017 21:28 Dzięki za odpowiedź napisałaś wszystko bardzo fajnie i jak najbardziej zrozumiale, oczywiście również z Twojego refa założyłem konto. Po weekendzie przejrzę jeszcze inne twoje stronki z pierwszego posta. Generalnie wielki plus za dziennik Pozdrawiam. RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - Pablo1878 - 08-09-2017 21:31 Jutro skorzystam z tej oferty bo ostatnio dzięki Tobie wpadło ponad 500 złotych. RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - tettmeier - 09-09-2017 09:24 Zarejestrowałem się z refa na tym bounty.autorship, zrobiłem wszystko według instrukcji i mam 85 ATS, można miec cos wiecej? RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 09-09-2017 12:15 (09-09-2017 09:24)tettmeier napisał(a): Zarejestrowałem się z refa na tym bounty.autorship, zrobiłem wszystko według instrukcji i mam 85 ATS, można miec cos wiecej? Można za polecanie. Za każdego poleconego też się dostanie 75ATS czyli to będzie 10$ w postaci ethereum na portfel RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 10-09-2017 06:47 Niestety od wczoraj od około 21 koniec z polecaniem programu bounty i z darmowym 10$ w postaci ethereum. Teraz 14 wrzesnia zapłacą osobą, którym się udało załapać. Mi się udało na 40$ (10$ moje i za 3 poleconych) RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - DudusDD - 12-09-2017 13:48 11natinka11 Miałaś kiedyś problemy z wypłatą pieniędzy ze SKRILLA? Zarobiłem w ClixSense około 30 USD, zleciłem wypłatę na SKRILL i następnie chciałem przelać kasę na konto. Podczas próby wypłaty pojawia się napis: Wypłata z konta nie powiodła się i tyle. Zakładka kontakt nie działa, komunikat 404 - Page not found.
Działa wam ogólnie ten SKRILL, wypłacaliście coś ostatnio? Pierwszy raz taka sytuacje mam i raczej jak tylko wypłacę pieniądze (o ile wypłacę) to bardzo szybko od nich uciekam. RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady - 11natinka11 - 12-09-2017 14:56 (12-09-2017 13:48)DudusDD napisał(a): W sumie nie wypłacałam jeszcze, bo albo wymieniałam za paypal, albo kupowałam siostrzenicy gry. Są kantorki na forach gdzie ktoś wymienia skrilla na inny procesor |