Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl (/Temat-Zarabianie-przez-strone-Dogry-pl-134825)

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - DzejkobPL - 03-07-2016 00:05

(03-07-2016 00:00)Fsociety napisał(a):  ja muszę pomagać

Nic nie musisz, proponuję wylogować się z forum i ostygnąć troszkę. Dobranoc! Jerk2

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Fsociety - 03-07-2016 00:06

Zgłaszaj sobie, przyjemność po mojej stronie człowieczku Wink
Zamiast pisać ze mną, byś pomógł osobą, które skorzystały z "Twojego" sposobu i nie do końca sobie z tym radzą... Każdy potrafi zarzucić linkiem, ale ja w porównaniu do Ciebie chciałem wszystko dokładnie opisać i zobrazować od początku do końca i zapewnić stała pomoc gdyby był jakiś problem.
Mam nadzieję, że długo na tym forum nie pobędziesz. Żegnam i dobranoc Smile

DzejkobPL: nie ładnie tak wyciągać słowa z kontekstu Wink
Pomagam bo "ktoś" inny ma to gdzieś Smile

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - danto - 03-07-2016 00:09

Heheh.. Ostatni post. Bo przecież wiesz co ja mam na PW, do TVN się zatrudnij, zastąpisz Macieja. Od powstania mojego poradnika pomogłem 8 osobom, owszem, ten post zostanie zgłoszony i koncz dyskusję, bo i tak nie błyśniesz, Gwiazdorku.

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Fsociety - 03-07-2016 00:23

Wszystkich proszę, by od teraz z problemami pisali do Danto a nie do mnie.
To jego poradnik i to on wam pomoże.
Miłego wieczoru Wink

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - supercola - 03-07-2016 00:28

(03-07-2016 00:09)danto napisał(a):  Heheh.. Ostatni post. Bo przecież wiesz co ja mam na PW, do TVN się zatrudnij, zastąpisz Macieja. Od powstania mojego poradnika pomogłem 8 osobom, owszem, ten post zostanie zgłoszony i koncz dyskusję, bo i tak nie błyśniesz, Gwiazdorku.

Pomóż mi .. Nie wyświetla trailerów .. jak chce wejść na /movie to przenosi do /quest tylko.. Co zrobić ?..

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - danto - 03-07-2016 00:32

W Dogry.pl nie za bardzo pomogę, ale masz kolege wyżej a to jego broszka, jego temat, jego refy niech robi Wink Jak na razie pomagam innemu koledze z forum Tongue

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - supercola - 03-07-2016 00:33

(03-07-2016 00:23)Fsociety napisał(a):  Wszystkich proszę, by od teraz z problemami pisali do Danto a nie do mnie.
To jego poradnik i to on wam pomoże.
Miłego wieczoru Wink

Pomożesz ? :>

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Fsociety - 03-07-2016 00:34

Supercola: Ale to chyba nie chodziło o mnie, bo to nie jest mój temat

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - supercola - 03-07-2016 00:42

Jakby ktoś znał rozwiązanie tego problemu to Proszę o kontakt..

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Fsociety - 03-07-2016 00:46

Supercola: korzystasz z chroma, tak?