![]() |
Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej (/Temat-Earnsub-pl-Innowacja-w-premium-sms-Viral-fb-refferal-locker-skracacz-i-wiecej-115870) |
RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 26-11-2015 11:14 Dodaliśmy nowy program: Zmień dźwięk wiadomości na FB Zapraszamy do promocji. RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Lajkus - 26-11-2015 12:37 (26-11-2015 11:14)szpilmen napisał(a): Dodaliśmy nowy program: Zmień dźwięk wiadomości na FB Działa u was virala ? RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Pitek236 - 26-11-2015 13:12 @[szpilmen] działa u was viral? RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 26-11-2015 13:47 Na chwilę obecną nie, będziemy z nim działać na początku grudnia. RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 27-11-2015 22:23 Przypominamy że na earnsubie panuje całkowity zakaz promowania gali KSW. RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - ti5ger - 29-11-2015 14:47 Przepraszam, ale jestem kompletnie zielony, dlaczego nie mogę rozsyłać linków na facebooku? Wyskakuje mi coś takiego ![]() RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - viciu - 29-11-2015 15:13 (29-11-2015 14:47)ti5ger napisał(a): Przepraszam, ale jestem kompletnie zielony, dlaczego nie mogę rozsyłać linków na facebooku? Wyskakuje mi coś takiego przecież po polsku tam jest napisane dlaczego RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 29-11-2015 17:31 (29-11-2015 14:47)ti5ger napisał(a): Przepraszam, ale jestem kompletnie zielony, dlaczego nie mogę rozsyłać linków na facebooku? Wyskakuje mi coś takiego Facebook zablokował domenę odbierzlays.pl Z pomocą przychodzi nasz skracacz gdzie domeny nie są blokowane. Link do skracacza: http://earnsub.pl/skracacz Na skracacz można też wejść logując się na koncie na earnsubie a potem ikonka skracacz. RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - Sonix - 03-12-2015 20:22 Wszystko świetnie, pięknie i przejrzyście, tylko w chwili obecnej brakuję jeden rzeczy, która wyróżniała ten serwis najbardziej spośród innych, czyli Viralki. Zapytam o postęp prac naprawczych, kiedy można spodziewać się rezultatów ? Dziękuje bardzo i pozdrawiam RE: Earnsub.pl - Innowacja w premium sms. Viral fb, refferal locker, skracacz i więcej - szpilmen - 03-12-2015 21:03 (03-12-2015 20:22)Sonix napisał(a): Wszystko świetnie, pięknie i przejrzyście, tylko w chwili obecnej brakuję jeden rzeczy, która wyróżniała ten serwis najbardziej spośród innych, czyli Viralki. Zapytam o postęp prac naprawczych, kiedy można spodziewać się rezultatów ? Dziękuje bardzo i pozdrawiam Nie wiem czy jest jeszcze gdzieś działająca viralka. Nie mogę też stwierdzić czy uda nam się taką stworzyć. Możemy od siebie zaproponować SHARE TO UNLOCK |