GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! (/Temat-GiftsBox-pl-Startuje-serwis-pelny-nagrod-101449) |
RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Zordi - 25-01-2015 20:57 ostatnio to samo było przed końcem aukcji ! RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Kryspin - 25-01-2015 21:01 tu nie ma co pisać bo i tak nie odp ;/ RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Styler - 25-01-2015 21:03 Jak za pewne wiecie trwają zmiany w serwisie. Było wspomniane, że z tego względu mogą pojawić się małe problemy. Jak widać wszystko zostało naprawione i jest już w jak najlepszym porządku. RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Zordi - 25-01-2015 21:07 (25-01-2015 21:03)Styler napisał(a): Jak za pewne wiecie trwają zmiany w serwisie. Było wspomniane, że z tego względu mogą pojawić się małe problemy. Jak widać wszystko zostało naprawione i jest już w jak najlepszym porządku. Mi tam nadal stronka nie działa. Ale mam nadzieję, że na restocku nie wystąpią podobne problemy o ile on się odbędzie, bo powinniście podać już datę. I jeśli te aukcję mają być rekompensatą w sprawie Restocku to gratulacje bo nagród naprawdę jest w ch** dużo! RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Kryspin - 25-01-2015 21:11 (25-01-2015 21:03)Styler napisał(a): Jak za pewne wiecie trwają zmiany w serwisie. Było wspomniane, że z tego względu mogą pojawić się małe problemy. Jak widać wszystko zostało naprawione i jest już w jak najlepszym porządku. przestała działać wtedy gdy aukcje się kończyły dajcie tak jak tablet na 28 dni RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Zordi - 25-01-2015 21:15 widzę, że większa czas za przebicie aukcji ;0 Jak dla mnie nic ciekawego nie ma na tych aukcjach, czekam na restock i mam nadzieję, że będzie jak najszybciej i więcej nagród dodanych w nim ! Bo w sumie stronka istnieje od "2014-11-12 " a tu jeszcze nie było rozdania nagród ! %edit co jakiś czas wylogowuje automatycznie z konta na stronce, też tak macie ? RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Kryspin - 25-01-2015 21:22 (25-01-2015 21:15)Zordi napisał(a): widzę, że większa czas za przebicie aukcji ;0 Jak dla mnie nic ciekawego nie ma na tych aukcjach, czekam na restock i mam nadzieję, że będzie jak najszybciej i więcej nagród dodanych w nim !ja próbuje się zalogować niestety bez rezultatu RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Kryspin - 26-01-2015 00:12 ehhh http://scr.hu/4vqh/4xz9l RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Zordi - 26-01-2015 19:06 na stronie jest jakiś błąd mamy wszyskie punkty od początku konta! co wy tam robicie bo nie wiem czy opłacalne jest kupowanie konta "Platinium" bo co dzień to nowy błąd to i pewnie szybko stronka się skończy . a kiedy w końcu ten restock ? a kiedy w końcu ten restock ? RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - GiftsBox.pl - 27-01-2015 13:23 (25-01-2015 18:11)albert6285 napisał(a): dlaczego Giftsbox.pl nie działa już jakiś czas? Chwilowe problemy u dostawcy hostingu. (25-01-2015 21:11)Kryspin napisał(a): przestała działać wtedy gdy aukcje się kończyły dajcie tak jak tablet na 28 dni Nie pisz bredni. Aukcje zakończyły się bez problemów, strona nie wczytywała się ok godziny 18 a aukcje kończyły się w okolicach godziny 21. Czas trwania aukcji ustala administracja serwisu, nie przymuszamy nikogo do odwiedzania giftsbox.pl i jeśli serwis Ci nie odpowiada to po prostu z niego nie korzystaj. (24-01-2015 14:36)Zordi napisał(a): co taka cisza ? Na wszystkie pytania zostały Ci udzielone odpowiedzi poprzez CHAT. |