Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: ✪ Dziennik pracy - mysc - Get Paid 2.0 ✪ (/Temat-%E2%9C%AA-Dziennik-pracy-mysc-Get-Paid-2-0-%E2%9C%AA-94843)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 02-12-2015 17:30

Tak więc dodaję wpis podsumowujący Smile

Obecnie prowadzę projekty :

- Grupa SKRACANIA
- GRUPA SUB-SMS
- upCPM.pl
- Reklamowanie gier i innych programów partnerskich

Cele na przyszłość :

- Zmiana systemu grupy SUB-SMS - stworzenie FAQ, by codziennie nie odpisywac na te same pytania.
- Blog hobbystyczny opisujący zarabianie w internecie (jako uzupełnienie dziennika)
- Serwis reklamujący GRY + podłączoną bezpośrednio pod niego grupę mentorską (planowany start to początek marca)

Dodatkowe informacje :

- GRUPA SKRACANIA : Kilka osób zgłosiło, że przekierowania nowych skryptów nie zawsze działają. Poprawimy to najpóźniej jutro.

- GRUPA SUB-SMS : Przepraszam, że tak długo nie ma nowych poradników - oczywiście niedługo się pojawią. Tymczasem zachęcam do zapoznania się z najnowszym newsem "Kreatywność c.d." i ponownego zapoznania się z polecanymi tekstami - szczerze powiedziawszy, moim zdaniem nic więcej do ciągłego rozwoju w subach nie potrzeba.

- MAM OGROMNĄ PROŚBĘ do osób które zarabiały/zarabiają na promowaniu gier. Na początku marca chcę uruchomić własny serwis tego typu. Jestem na etapie projektowania i chciałbym by jak najbardziej trafił w potrzeby partnerów - w związku z tym bardzo proszę o wszelkie sugestie odnośnie tego czego Wam brakuje, co Wam przeszkadza w już istniejących serwisach tego typu. Informacje można wysyłać na PW, bądź odpowiadac w tym temacie Smile

Pozdrawiam wszystich czytających i życzę coraz wyższych zarobków !Smile
mysc

.

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - tomek019 - 11-12-2015 14:36

chodz sam juz nie zarabiam na skracaniu oraz sub sms to po przeczytaniu tego nabralem ochoty na powrot Big Grin no ale coz az tyle czasu chwilowo nie mam , moze jak sie to zmienic to podbije po najnowsze porady itd Smile MYSC jest dobrym mentorem chodz czesto zajetym Lol

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 18-12-2015 14:58

Dzisiaj został uruchomiony grupowy kanał TS (dla grupy SUB-SMS). Zapraszam serdecznie do rozmów na tematy związane z zarabianiem w internecie I NIE TYLKO Smile

Plan na otwarcie nowego serwisu reklamującego gry jest już pewny na 100%. Serwis jest w 70% zaplanowany i wystartuje zapewne na pocżątku marca. Miesiącem testowym (przed oficjalnym otwarciem) będzie luty. Jeżeli się nie wyrobimy ze wszystkim - niestety wszystko przesunie się o miesiąc.

Póki co nie będę mocno "spoilerował", ale gwarantuję rozwiązania - których obecnie nie ma żaden z opisywanych na forum serwisów (nie tylko reklamujących gry) Smile

Swoją drogą, dzisiaj w eforsie zobaczyłem informację dotyczącą forumowego głosowania : http://zarabiam.com/Temat-Podsumowanie-2015-roku-Glosujemy-na-najlepszych-forumowiczow-125744 . O dziwo, zdobyłem kilka głosów w kategorii "Mentor 2015 roku".
Dziękuję serdecznie za te głosy, ogromnie mnie podbudowały by dalej robić - to co robię Smile

Pozdrawiam
mysc

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 24-12-2015 17:13

Subskrybującym dziennik oraz wszystkim użytkownikom forum, życzę :

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!

Życzę coraz wyższych dniówek, realizacji wszystkich postawionych sobie celów (oczywiście, również zachęcam do stawiania sobie poprzeczki coraz wyżej) oraz nowych, innowacyjnych pomysłów dotyczących zarabiania w internecie !

Pozdrawiam
mysc

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 28-12-2015 15:02

Cześć !

Zacznę od informacji nt. GRUPY SUB-SMS. Niedawno zrobiłem małe podsumowanie, w tym finansowe Smile Grupa istnieje już 3 miesiące i w tym czasie łącznie zarobiła już prawie 21000 zł. Pozdrawiam wszystkich członków grupy !Smile

Jak widawać w poprzecnich wpisach - od dłuższego czasu przymierzałem się do założenia bloga związanego z zarabianiem w internecie - niestety wciąż brakuje mi czasu. Dlatego postanowiłem pójść na łatwiznę i zacząć od założenia fanpage'a z aktualnym przeglądem skutecznych metod, nowości i porad z zakresu ZARABIANIA W INTERNECIE. Będę tam opisywał dosłownie wszystko co wiem na temat zarabiania w sieci (nie tylko sub-sms i skracanie), a docelowo fp będzie podpięty pod bloga. Póki co dodałem same podstawowe informacje, ale gwarantuję że każdy znajdzie tam w końcu coś, co go zainteresuje, a może nawet zainspiruje Smile Polecam zlajkować i będę wdzięczny za dalsze promowanie FP.

DODATKOWO : Kupię reklamę na FP ! Tematyka dowolna Smile

Pozdrawiam
mysc

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - tomek019 - 01-01-2016 22:37

Zarówno wątek jak i teraz Fanpage (poszedł like) śledzę na bieżąco Smile
z pewnością Twoje zarobki będą stale rosły i rosły z takim nadkładem pracy 2

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - mysc - 02-01-2016 00:53

Witam w 2016 roku Smile

W forumowym głosowaniu udało mi się uzyskać najwyższą ilość głosów w kategorii "Mentor 2015 roku". Dziękuję bardzo wszystkim którzy oddali na mnie głos i gwarantuję, że zrobię wszystko co w mojej mocy by jakość "usług" stale rosła Smile Jest mi o tyle miło, że nikogo o głosy nie poprosiłem Smile

Już dość sporo osób pytało dlaczego mentoruję akurat w tych serwisach. Jeżeli chodzi o skracanie - odpowiedź jest banalna - są po prostu najlepsze.
Jeżeli chodzi o SUB-SMS, mentoruję w Hotcash, Mylead oraz Eforsie. W trakcie planowania mentoringu pod uwagę wziąłem kilka czynników, głównie :
- system poleconych (szeroko rozumiane zasady działania)
- moją "styczność" z serwisami

Leadmore i firesub odpadły, ale nie wykluczam że kiedyś zostaną dołączone do oferty Smile Te serwisy są bardzo dobre, ale moim zdaniem ich programy partnerskie nie są atrakcyjne z punktu widzenia "zbieracza poleconych".

Wszystkim czytającym polecam śledzenie FanPage'a : Get Paid 2.0

.

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - DBZ - 05-01-2016 19:11

Polecam jako mentora na skracaniu pod jego skrzydłami zarobiłem około 400 zł w ponad miesiąc teraz biorę się za sub sms

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - maxkolanko - 17-01-2016 15:05

Mój mentor, dobry kontakt, nauczył mnie bardzo dużo.
Polecam, naprawdę robi robotę. Lol

RE: Dziennik pracy - mysc - SUB-SMS - SKRACANIE - MENTORING - WrongWay - 20-01-2016 13:03

Poszło PW.