NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby (/Temat-NIEAKTUALNY-Dziennik-pracy-PPA-Suby-86344) |
RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - Matixio - 01-11-2016 20:00 Dziennik bardzo fajny cały czas obserwuje gratuluję zarobków i życzę jeszcze wyższych RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - ErgePL - 01-11-2016 20:34 @up Dziękuję! Dzień 11 PPA: Projekt 1: Liczba nisz: 13 Liczba filmów na YouTube: 5 Co zrobiłem? Póki co nie ruszam tego projektu, skupiam się na drugim - pierwszy mogę rozwijać i rozwijać, a drugi to jest jedna wielka nisza sama w sobie i jak ją rozwinę to nic już nie muszę robić. Projekt 2: Zrobiłem grafiki dla strony, za chwilkę zacznę robić jedną podstronę i pousuwam zbędne informacje o wordpressie itp. PPI: Jeszcze nic... Zarobki: Dziś: 16.50 zł Wczoraj: 36 zł Cel na listopad: 16.50/850 zł Wszystko: 618.50 zł --- Dziś troszkę mniej zrobiłem bo musiałem wykonać grafiki dla jednej osoby i trochę czasu mi to zajęło i cały dzień jestem jakiś senny i zmęczony. Ale mimo to coś zrobiłem i dalej robię. I te zarobki co mam w sygnaturce z eforsy są chyba które wypłaciłem bo aktualnie mam 618.50 zł zarobione. Skromnie dziś, ale no co. Nie mam weny i nic mi się nie chce. Życzę udanego miesiąca. Do jutra. RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - ErgePL - 02-11-2016 23:04 Dzień 12 PPA: Projekt 1: Liczba nisz: 13 Liczba filmów na YouTube: 5 Co zrobiłem? Nawet nie wiem. Projekt 2: Chyba nic. PPI: Jeszcze nic... Zarobki: Dziś: 18 zł Wczoraj: 16.50 zł Cel na listopad: 34.50/850 zł Wszystko: 636.50 zł --- Dzisiaj chyba nic nie zrobiłem. Pamiętam, że pomagałem Grubemu i poszedłem spać 3 godziny temu jakoś bo mnie głowa okropnie rozbolała. Wstałem teraz i mi wyczyszciło pamięć i nie wiem co dziś zrobiłem, ale chyba nic. No trudno. Jutro coś zrobię, dziś już nie mam siły - do jutra. RE: Drugie podejście do PPA/PPI - ErgePL - Richlook - 03-11-2016 22:54 Obserwuję dziennik, sam bowiem rozpoczynam działanie w PPI. Życzę wysokich zarobków! |