Poradnik [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny (/Temat-PORADNIK-Darmowy-Internet-Mobliny-79135) |
RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - Symbian - 13-12-2013 14:41 (13-12-2013 14:10)barto napisał(a): Podczas pobierania większych plików, tak 50 Mb + internet się rozłacza. Jest jakaś opcja aby to obejść ?Sprawa jest PROsta pobierasz Internet Download Manager przekładasz karte sim do telefonu (telefon jako modem ) i pobierasz, możesz pobrać nawet kilka GB ponieważ w moim przypadku telefon sam automatycznie wznawia połączenie z internetem a IDM nie pobiera nam pliczku od początku,lecz od momentu na którym skończył ja lajtowo oglądam sobie m.in seriale na Ipli i wtedy nawet nie odczuwam że internet został rozłączony RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - barto - 13-12-2013 16:46 Dzięki za pomoc, leci po repucie. Niestety u mnie IDM nie pobiera od momentu na którym skończył. EDIT : Okej wszystko już działa, dzięki wam chłopaki ! RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - TastemanPL - 14-12-2013 09:20 Tak to prawda sam wznawia połączenie tylko jak pobierasz z przykładowo Darkwareza to ni h. nic nie pobierzesz bo rozłącza i nie wznawia pobrania. RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - Mksiak - 14-12-2013 11:13 Pomożecie ? Czy ta taryfa jeszcze jest ? Wpisuję tak jak trzeba po kolei, ale nie mam potem przy 1 aktywuj Mam opis czy coś Odp: RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - asiorek - 14-12-2013 11:38 (14-12-2013 11:13)Mksiak napisał(a): Pomożecie ? Czy ta taryfa jeszcze jest ? Wpisuję tak jak trzeba po kolei, ale nie mam potem przy 1 aktywuj Mam opis czy coś Lyuuudzie, nie klikajcie numerkow tak jak podal on w poradniku, tylko czytajcie co jest napisane obok numerka :-) dziwne zlikwidowali by taryfe lubie to. Aktualnie nie mam jak spr, bo specjalnie dla cb bym to zrobil i ci napisl :-) Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - surfer0700 - 14-12-2013 15:13 Wszystko nadal działa. Jak ktoś potrafi czytać to na pewno sobie poradzi. A jak nie potrafi czytać, to niech nie pisze w tym temacie. RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - BlackElegant - 14-12-2013 15:37 Dzięki wszystko ok,reput leci RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - Mksiak - 14-12-2013 17:12 Wszystko zrobiłem już jak należy. Przyszedł mi sms, że jakaś blokada włączona. Co teraz? RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - asiorek - 14-12-2013 17:39 jaka blokada? Podaj treść SMS.. RE: [PORADNIK] Darmowy Internet Mobliny - Mksiak - 14-12-2013 17:42 ,,Blokada premium została włączona" Pojawiło mi się zaraz po tym jak aktywowałem usługę Lubię to |