![]() |
Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy (/Temat-Goldentowns-Nowa-gra-przegladarkowa-z-wyplata-pieniedzy-76060) |
RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - nokira - 14-11-2013 14:52 Też na początku postawiłem dwa nudynki ale to nie jest duża strata;0 RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Skarpetek - 14-11-2013 14:57 Ja postawilem jeden dom i market. Teraz dobudowuje drogi. RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Twister1992 - 15-11-2013 12:39 a podpowie ktos gdzie widać jakies powiadomienie ze ktos nas atakuje ? RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Hiuston - 15-11-2013 13:28 Brakuje mi czegoś do ulepszenia "skrzyżowania" i nie wiem co to jest... Wiem że potrzebne jest tego 10. Powie mi ktoś co to jest i jak to zdobyć? ![]() RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Tekri - 15-11-2013 15:02 Xzibin zarejestrowałem sie z twojego reflinku. Mój nick w grze Tekri25 Wyslesz poradnik? RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Xzibin - 15-11-2013 16:24 Hiuston pewnie glina Twister1992 masz taka jedynke przy zakladce war do gory i tam pisze wszystko RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Twister1992 - 15-11-2013 22:23 ta jedynka jest jak mnie ktos atakuje dobrze zrozumialem? bo tak to tam teraz jedynki nie widze RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - solanix - 15-11-2013 22:44 powie mi ktos gdzie można zobaczyc mape świata? oraz gdzie mozna zobaczyc ile dane panstwo ma def/ataku ? RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Zdenio - 16-11-2013 00:00 gdzie najlepiej wybudować kopalnie i jakie później budynki muszą byc aby ja rozbudowywać? (gdzie znajde wogole rozpiskę jakie budynki w pobliżu muszą być aby wbić kolejny lewej danego budynku oraz jakie koszty)? RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy - Kaspirek - 16-11-2013 19:14 Zapraszam po poradnik http://www.graweb.pl wiecej informacji [email protected] odpowiem na wszystkie pytania ![]() 1: nie budujcie kopalni złota na poczatku ! |