VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - Noker112 - 28-09-2013 23:25 @vankosiara, dużo masz postów na blogu i często dodajesz teraz już czy na początku sporo dodałeś i teraz tylko promujesz i pozycjonujesz ? I jeszcze pytańko czy wrzucasz na darmowy hosting i pakujesz hasło na płatnym czy bezpośrednio download z ppa ? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 29-09-2013 11:49 Postów mam ok. 50. Nie licząc poprzedniego posta to ostatni był 02.09 Teraz głównie pozycjonuje i promuję lecz doszedłem do wniosku, że jednak będzie warto dodać chociaż jeden post na tydzień, a nóż się trafi na ciekawą niszę (28-09-2013 23:25)Noker112 napisał(a): I jeszcze pytańko czy wrzucasz na darmowy hosting i pakujesz hasło na płatnym czy bezpośrednio download z ppa ? Właśnie dokładnie tak to robię jak to opisałeś w 1szym pkt RE: VanKosiara - dziennik pracy - Okazzi - 29-09-2013 13:17 Bardzo ciekawy dziennik i miło patrzy się na twój postęp w dziedzinie zarabiania. Tutaj mam pytanie, czy Twój blog postawiony jest na płatnej domenie i hostingu? A jeżeli tak, to mógłbyś polecić jakąś konkretną firmę hostingową, którą sprawdziłeś? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 29-09-2013 13:29 Tak, od samego początku prowadzę na płatnej domenie i hostingu Osobiście na sam początek polecam Hekko z nimi nie miałem żadnych problemów, lecz mają trochę drogo.. Za to nie polecam AZ w sprawach hostingowych (co do domen nie mam zastrzeżeń). RE: VanKosiara - dziennik pracy - Lary - 29-09-2013 13:36 dasz link do swojego bloga?? RE: VanKosiara - dziennik pracy - waldekiepski - 29-09-2013 13:47 (29-09-2013 13:36)Lary napisał(a): dasz link do swojego bloga??hehe Żarty się ludzi trzymają. @van coś mało masz postów, dodawaj co parę dni coś, aktualizowany blog = lepszy blog. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 29-09-2013 13:52 Mało ? Dużo to nie jest ale mało chyba też nie. (29-09-2013 13:36)Lary napisał(a): dasz link do swojego bloga?? Kpisz ? RE: VanKosiara - dziennik pracy - waldekiepski - 29-09-2013 19:11 (29-09-2013 13:52)vankosiara napisał(a): Mało ? Jak na tyle czasu to nie dużo, może tak W każdym razie coś tam dorzucaj co parę dni, powinno wyjść na dobre, a nóż widelec jakaś nisza się przypadkiem z tych nowych na 1 stronę google wbije i już +1k UU dziennie jak jakaś szukana RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 30-09-2013 22:12 Rozdział 4
Dzień Dwudziesty Dziewiąty - Trzydziesty: PPA Wczoraj: ■ Coś jeszcze robiłem ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć :x Przez to zamieszanie mało pamiętam ■ Przeniesienie 5 plików z FC na AC. ■ Promowanie filmów ■ Zdobywanie pkt na promo filmów ■ 15 backlinków w GSA (+ping) Dzisiaj: ■ Przeniesienie 21 plików z FC na AC. ■ Promowanie filmów ■ Zdobywanie pkt na promo filmów ■ 4 backlinki w GSA (+ping) Kod: Today's download earnings $1.89 Kod: Yesterday total earnings $12.13 Kod: Month's total earnings $530.75/$500 Stan na godzinę 22:57 Konwersji itp nie podaje bo są pomieszane między dwa serwisy. UU dzisiaj: 775 UU wczoraj: 1024 Duże zamieszanie, nauka do szkoły, trochę grania. Ogółem dzisiaj był pracowity dzień ;D Podsumowanie Rozdziału IV Już 4 raz udało osiągnąć mi się mój cel! Lecz pod koniec miesiąca zarobki zaczęły spadać i utrzymywać się na poziome $9-$15/dzień. UU są bez zmian (jak zawsze parabola z wykresu na Google Analitycs ) więc może powróci to poprzedniego stanu Jak nie to trzeba się wziąć za robotę! Napisałem do Ciamka długiego maila. Powiem Wam, że nie mogłem się zdecydować co wybrać - zostać na FC czy iść na AC? Odrzuciłem HC ponieważ nie wygodny był dla mnie interfejs, nie mogłem znaleźć w ogóle całkowitej ilości klików z dzisiaj i innych uproszczeń jakie mają FC i AC. Ostatecznie na stronę AC przekabacił mnie Ciamciaj - jego wiedza nt. pozycjonowania oraz poradniki, które bardzo mi się przydadzą Październik się zbliża, dłuższe noce. Być może w najbliższym czasie komputer zostanie przeniesiony do mojego pokoju i okrytym kocem przy lampce będę pracował i zarabiał w internecie przy dobrej, ciepłej kawie Taka mała ciekawostka - wypłatę za wrzesień będę miał większą od mojego ojca a taką samą jak moja mama Zamykam rozdział IV! Cel na październik? Chcę powtórzyć $500! Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. [my-youtube width=560 height=375]http://www.youtube.com/watch?v=ohXmIcCHT9o[/my-youtube] RE: VanKosiara - dziennik pracy - Noker112 - 01-10-2013 13:55 Swietny dziennik ! @vankosiara podczas BLinkowania przez GSA mógłbyś mi napisać jakie linki zdobywasz ? Mam na myśli w opcjach (PR of Domain / PR of Subdomain czy Pr of PAGE ) ? |