[Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org (/Temat-Mentor-Zarabiaj-z-Ciamciajem-oficjalny-mentor-Astrocash-org-65508) |
RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Dominik1010 - 27-07-2013 21:29 Ustaw sobie autopilot a później dla krajów z których masz największy traffic poustawiaj sobie sam RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 30-07-2013 09:51 Cel na ten mięsiąc osiągniety RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Dominik1010 - 30-07-2013 09:54 gz RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - mmichal013 - 30-07-2013 10:38 Gratulacje ciamciaj Wysłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 4 RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Zloty - 31-07-2013 22:41 Witam ciamciaj napisałem do Ciebie 2 wiadomości, na żadną nie odpowiedziałeś Widzę że tutaj się udielasz. Odpisz chociaż tutaj czy nadal przyjmujesz refów. Nie wiem czy czekać na twoją odpowiedz czy szukać nowego innego mentora Gratulacje Pozdr. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 01-08-2013 09:43 (31-07-2013 22:41)Zloty napisał(a): WitamZ jakeigo adresu pisales? Bo na wszystkie emaile udzielam odpowiedzi. EDIT: Rozwiazane, podałeś zły email zwrotny na który nie mogę odpowiedzieć, wina leży po Twojej stronie. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Komet - 01-08-2013 22:58 dzieki temu ze ciamciaj odpowiada na kazde moje pytanie,(chodz moge byc czasem trudnym reffem ), sporo wyjasnia i proponuje alternatywy na ktore sam bym nie wpadl to caly czas ide do przodu i pobijam nowe rekordy - na prawde polecam RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 01-08-2013 23:04 (01-08-2013 22:58)Komet napisał(a): dzieki temu ze ciamciaj odpowiada na kazde moje pytanie,(chodz moge byc czasem trudnym reffem ), sporo wyjasnia i proponuje alternatywy na ktore sam bym nie wpadl to caly czas ide do przodu i pobijam nowe rekordy - na prawde polecamPochwal się, że taki rekod dziś to 117$! Gratulacje! RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Dominik1010 - 01-08-2013 23:04 @up ma racje Dzisiaj rekordowy dzień Ciamciaj odpowiada na każdy mail i każde pytanie więc naprawdę warto się od niego uczyć RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 01-08-2013 23:08 Jak ktoś potrzebuje podlinkować swoje backlinki to poprosze od niego na email liste w .txt z linkami w linijkach Zbuduje jako taki minimalny drugi tier Chodzi o linki np verified z GSA (dobrze ustawionego!) Nie obiecuje ze na kazdego wystarczy, ale coś tam wrzuce |